MaatNetwerk-nieuwsbrief Januari

De nieuwsbrief van MaatNetwerk voor alle bestaande klanten!

Beste lezer,

Een nieuwe maand, een nieuw jaar, een nieuwe nieuwsbrief. Maar dat is nog niet alles, MaatNetwerk heeft een nieuwe dienst gelanceerd in 2016! Hiermee hopen wij veel mensen te kunnen helpen. De nieuwe dienst heeft betrekking tot NAH, en het gaat over de omgang hiermee. Meer info volgt hierover in deze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief leest u ook hoe wij de verjaardag van onze oudste klant hebben gevierd. MaatNetwerk gaat verhuizen, meer hierover vindt u aan het einde van deze nieuwsbrief.


"Omgaan met NAH"

Sommige mensen met NAH zijn niet meer de oude, er is bijvoorbeeld een verschil in omgang/emotie. Dit is vaak moeilijk voor mensen in de warme kring, zij hebben misschien te maken met een ander iemand. Wat heeft deze cursus dan voor u te bieden? U betaald eenmalig voor een cursus, en hier krijgt u les. Hier leert u hoe u het beste met diegene met NAH kunt omgaan. Zo wordt het voor u makkelijker om het te begrijpen. Voor meer info kunt u onze site bekijken: www.omgaanmeteennahpatient.wordpress.com

Big image

Mevrouw van Vliet is 102 jaar geworden!

28 December 2015, de dag dat mevrouw van Vliet maarliefst 102 jaar is geworden. Dit vonden wij erg speciaal dus zijn wij van MaatNetwerk bij mevrouw van Vliet op bezoek gegaan. Onze collega Marianne is bij haar langs gegaan om haar deze lekkere gebakjes te overhandigen. Nog vele jaren mevrouw van Vliet!
Big image

MaatNetwerk gaat verhuizen

Het kantoor van MaatNetwerk aan de Hoofdstraat 38 in Groenlo, is vanaf 3 januari er niet meer. Het nieuwe kantoor is nu aan de Groeneweg 2B in Groenlo. Dit is een kantoorpand met verschillende bedrijven in één pand, MaatNetwerk bevindt zich op de begaande grond van dit gebouw. Voor de meeste klanten zal dit niet erg veel veranderen, omdat wij zorg aan huis bieden. Het telefoonnummer is nog gewoon hetzelfde, alleen de post moet nu naar een ander adres verstuurd worden. Het nieuwe adres vindt u onder aan de nieuwsbrief of op deze pagina van onze site.

Big image
Big image