Calatoria prin cele 7 scari

Drumetie pe Piatra Mare-transcederea limitelor

Big image

O drumetie intr-un spatiu magic al naturii- paduri inalti de brazi, parau cu apa cristalina , canion in sapte scari cu cascade luminoase si o tiroliana in 21 de trepte pe 2,1 km lungime.

Aceasta drumetie pe care le vom parcurge in natura, va fi dublata de o calatorie in interiorul nostru. Prin intentie, meditatie, calatorii interioare ghidate de toba samanica si cu ajutorul energiei grupului vom deschide portile catre subconstientul nostru, pentru a aduce in constient limitarile, conditionarile, atasamentele si fricile de pe cele 7 nivele de constienta prin care trecem in calatoria noastra prin viata.

Drumetia o sa fie una experientiala cu putina parte teoretica.

Ne vom permite sa traim acele situatii din care vom contientiza conditionarile noastre, permitandu-ne sa le transcedem si sa le integram. Spiritul puternic al locului ne va ajuta in acest sens.

Trecerea prin canion va fi partea cea mai puternica din punct de vedere energetic. O vom face printr-o stare de prezenta, cu atentia la fiecare emotie si traire care va aparea in fiinta noastra.

La coborare cei care vor dori, vor face calatoria interioara a materializarii viselor si a dorintelor coborand cu tiroliana in 21 de trepte pe o lungime de 2,1 km. Vom avea ocazia de a intelege unde anume se blocheaza procesul de materializare a viselor si a dorintelor noastre si vom avea sansa de a transforma limitarea si frica in energie vitala.


Gazdele voastre vor fi Zsombor Keresztes si partenera lui, Andreea Aron.

Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute metode simple si eficiente de transformare interioara.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere iar cu ajutorul workshopurilor si a taberelor din natura indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Andreea Aron merge pe drumul autocunoasterii si regasirii de sine de cativa ani si este membra a School of Wisdom and Spiritual Adventure. A studiat si experimentat tehnici energetice si abordari diferite de autocunoastere, care i-au sporit descoperirile personale. Acum doreste sa impartaseasca cu voi o parte din darurile si experienta ei, aducand in aceasta drumetie propria ei energia feminina dar si lucrul cu energia Divina Feminina.
Pagina web a Andreei:
http://andreeaaron.wix.com/andreea-aron


Unde si Cand ?


Ne intalnim sambata 24 septembrie ora 10 in parcarea benzinariei OMV de la iesirea din Brasov spre Predeal. Cei care nu au masini sa ma contacteze pentru a ne organiza.


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.
Contributia voastra este de 100 lei, 5 lei intrarea in canion si 50 lei pentru cei care vor cobori cu tiroliana ( va recomand cu mare caldura aceasta experienta deosebita de trecere a limitelor)


Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Big image