Vernieuwing en optimalisering

Boxruimte en webshop

Box FloraHolland locatie Naaldwijk

Vanaf 8 februari starten wij, Van Helvoort Chrysanten en Greenova, met een box op FloraHolland locatie Naaldwijk. Van daaruit zullen we niet alleen een extra verkooppunt creëren voor daghandel maar daarnaast ook onze levertijden optimaliseren voor u als kopers. Met ons grote assortiment Santini en Green Trick kunnen wij voor u de ideale partner zijn, niet alleen qua kwaliteit maar vanaf nu ook qua levertijd.


Wij hopen u daarmee een nog betere dienstverlening te kunnen bieden. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd even contact opnemen met:

Marien Kuijntjes

Voor vragen en/of opmerkingen wat voor u de beste opties zijn kunt u altijd even met mij contact opnemen.


Ook voor het aanmaken van een account voor de webshop of het eventueel willen inlezen of doorkoppelen van de webshop kunt bij mij terecht.

Lancering webshop VHC&Greenova

Vanaf 8 februari zullen wij, Van Helvoort Chrysanten en Greenova, starten met onze eigen webshop. Voor u als trouwe klant willen wij graag een account aanmaken zodat u, op een door u gewenst tijdstip, ongestoord kunt rondkijken en aanklikken wat u wil. Door ons grote assortiment zijn wij dagelijks in staat om meerdere soorten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Voor daghandel via onze box in Naaldwijk of voor de volgende ochtend bij u geleverd vanuit onze kwekerij.
Big image