Multifill B.V.

Was- en Reinigingsmiddelen, Personal Care.

Wat is Multifill?

Multifill is gespecialiseerd in schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsmiddelen. Wij maken ondermeer vloer- sanitair- en keukenreinigers, handzepen, badschuim, shampoo, desinfectiegel en handcrèmes. Daarnaast zijn wij actief voor de automotive industrie en de Agricultural markt.

Waarom Multifill?

Multifill heeft 12 productielijnen die we nooit stil willen laten staan daarom zijn we sinds kort gerenoveerd en daardoor kunnen we 10 miljoen meer producten produceren. Multifill ontwikkelt, produceert en verpakt producten, ook vinden wij het belangrijk om een goed partner te zijn voor uw bedrijf, wij kunnen bruikbare advies geven dit wordt meestal Face to Face gedaan zodat het een vertrouwelijk gevoel geeft, wat voor Multfill belangrijk is en u gelijk kan kijken binnen het bedrijf. Het bedrijf Multifill is gevestigd in Mijdrecht. Dit is in het midden van Nederland en daardoor kunnen wij makkelijk en snel transporteren over heel Nederland. wij produceren voor verschillende bekende merken zoals : Philips, Wc Eend en Pokon Naturado. Deze merken willen niet voor niets dat wij voor hun produceren, deze merken hebben vertrouwen in ons bedrijf en ze zijn allemaal tevreden over de producten die wij voor hun produceren en snel en veilig leveren, dit doen we door eigen maar ook externe transport.

Wilt u contact opnemen met ons of wilt u extra informatie, doe dat dan snel!

waarom zou u snel contact met Multifill opnemen? Mutifill doet sinds kort een actie vandaar krijgt u met deze flyer ook een doos met 2 producten die wij produceren erin, we hopen met die twee producten dat u een beter beeld krijgt bij wat wij doen. De actie is, als u binnen ..... tijd Contact met Multifill opneemt dan krijgt u een speciale Korting/ verrassing die niemand wilt missen!