Reefz Report #5

26 februari 2017

Reefz Ledenreis: Tromsø (2016 | pilot)

Redactioneel -

Met een octopus als logo was het natuurlijk te verwachten dat we onze tentakels in verschillende richtingen zouden uitstrekken. En de samenwerkingen die we met de meest uiteenlopende partijen aangaan illustreren dat. De slogan 'Inspired by Nature' blijkt breed toepasbaar en juist die diversiteit levert verrassende nieuwe verbindingen op. Samenwerking en innovatie als basis om de maatschappij te verduurzamen, de natuur te beschermen en dierenwelzijn te bevorderen. Naarmate we groeien reiken onze tentakels alleen maar vérder.


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie, lidmaatschap, of check-in.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.