CANTEM MUSICALS

De Broadway a Hollywood amb PETTER UDLAND JOHANSEN

T'agrada cantar? T'agraden les cançons de musicals?

Et proposem dos caps de setmana per a treballar diferents cançons de musical tant cantant a solo com en petits duos, trios o ensembles.


Al final, unint les diferents cançons, farem una representació que recorrerà diferents estils i moments propis del repertori de cançons de musical.


Un repàs per les grans cançons de musical!


No t'ho perdis!


DIES:

26 i 27 de gener

23 i 24 de febrer


HORARI: a determinar segons inscripcions


CLASSES:

Durant els dos caps de setmana es faran:

- 3 classes individuals de cant

- 2 assajos col·lectius (cant, cos i escena)

- 1 representació

  • una vegada tancades les inscripcions us enviarem l'horari i el repertori
  • la Representació Final tindrà lloc a El Musical el dia 24 de febrer de 2019 per la tardaPREU:

Alumnes El Musical: 208 Euros

Alumnes externs: 219 Euros


* Forma de pagament: INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne i el Nom del curs que faràs). Un cop rebut t'enviarem una confirmació per correu electrònic.


LLOC:

El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - 93 580 42 46

Consulta la ubicació a Google: enllaç

PROFESSOR: PETTER UDLAND JOHANSEN

Petter Udland Johansen va néixer a Oslo, on va rebre la seva primera formació vocal i instumental. Es va graduar a la Norges Musikhøyskole amb Ingrid Bjoner i Svein Bjørkøy el 1996 i a Basilea a la Schola Cantorum amb Richard Levitt l'any 2000. Ha estudiat també amb el tenor Hans Peter Blochwitz. El seu repertori inclou totes les obres principals de compositors com J.S Bach, C. Monteverdi, W.A. Mozart, F. Mendelssohn, així com cançons de compositors com F. Schubert, E. Grieg, H. Wolf, W.A Mozart, G.Mahler, E. Grieg i J. Brahms. Ha treballat amb directors com Rinaldo Alessandrini, Jordi Savall, Pep Prats, Christer Løvold, Tom i Tobias Kjellum Gossmann. Els grups amb els quals ha realitzat concerts i enregistraments de CD són: Hirundo Maris, Pechrima, Anella Sagene, Capella Antiqua Bambergensis, Pratum Musicum, La Morra, Ferarra i Lucidarium. El 2009 va fundar amb la seva parella, Arianna Savall, el grup Hirundo Maris, especialitzat en música antiga i creacions musicals pròpies. El focus del treball creatiu d'aquest conjunt és música mediterrània i nòrdica. El grup ha publicat diferents CDs amb la prestigisosa discogràfica ECM i Manfred Eicher com a productor. Juntament amb Christer Løvold i Mark B. Lay, va fundar el grup "Pechrima" Petter Udland Johansen també és reconegut com a compositor i arranjador i imparteix cursos regulars en cant coral i solista. És professor de cant i cor al Basel i a El Musical-Centre autoritzat de Grau Professional de Bellaterra.