Merel de Wijs

Dit ben ik!

Iets over mezelf

Ik ben Merel ik hou erg van sport en buiten spelen ik vind het ook leuk om op de computer bezig te zijn ik heb geen lievelings dier want ik hou zo van dieren dat ik niet kan kiezen. Ik vind het niet altijd leuk om op school te zijn. Ik ben erg behulpzaam en hou ook wel van een grapje.

Mijn familie

Familie is voor mij erg belangrijk ze steunen me alle tijden dat ik hun steun nodig heb.

Mijn broertje heet Zebulon, mijn moeder heet Raimonda en mijn vader heet John.

Big image

Wat doe ik op school?

Op school ben ik vaak bezig met mijn werk als ik snel klaar ben ga ik op de iPad aan het digitaal persbureau ik zie je al kijken dat is een programma en daar kan je artikels en nieuwtjes op plaatsen. Je mag ook en onderwerp kiezen van het NOS of mensen Belle of interviewen voor je artikel ik heb al erg veel artikels geschreven en op het persbureau gezet. Dit is ons logo. wil je de artikels lezen druk dan op de link.
Big image

Hobby's

Mijn hobby's zijn paardrijden, waterpolo, klimmen, buitenspelen, computeren gitaar spelen en sporten. Ik zat op paardrijden maar ik wou iets anders proberen. Ik zit onder waterpolo ik heb het erg naar mijn zin. Ik zit pas net onder gitaar spelen en ik heb het erg naar mijn zin.

Hoe slim ben ik nu eigenlijk?

ik ben best wel slim ik probeer mijn best te doen. ik ben erg geintreseert in biologie ik ben wel aardig goed in rekenen maar vind het niet leuk taal en spelling is soms leuk en soms erg saai.