Depression

Husk et øjeblik nok den mest forfærdelige ting

Depression og smerter i Tormented Mind

Mental sygdom og depression er blandt de mest vanskelige medicinske problem nogen kan nogensinde brug til ansigt. Hvordan ville du vise nogen, der aldrig har oplevet melankoli, hvor pinefulde det kan være? Hvad handler det om vores menneskelige betingelse, at vi kunne gå i seng en aften føler fint, og derefter vække den følgende morgen ved hjælp starten af ​​depression, der vil påvirke vores liv i lang tid fremover?

Den enkleste måde jeg forklare det er med denne særlige sætning ... Jeg har mistet min glad.

Det vil ikke ligegyldigt hvor mange gode ting sker omkring dig, eller hvor stor dine kære og venner er du bare ikke kan finde lykken samtidig lægge op med depression. Du ved, at der har været masser af ting i dit daglige liv, der har gjort dig glad tidligere, men du kan ikke engang tænke på 1, når du forsøger at tænke på dem. Du er i en konstant tilstand af skuffelse og i en sådan grad, kan det kun være i modsætning til sorg død af et familiemedlem.

Husk et øjeblik nok den mest forfærdelige ting, der nogensinde sket for dig, og den smerte og sorg det forårsagede. Nu forestille sig en film af denne funktion med alt er forbundet smerte ved at blive afspillet i dine tanker hver mikro-sekund af hver 2nd hvert øjeblik af hver gang, 24 timer hver dag igen og igen og igen.

Det er den smerte nogen har brug for at opleve. Din hjerne stiger, og du bliver så mentalt træt fra at forsøge at stoppe den smerte og selvfølgelig du føler dig så vred over den funktion eller person, der er involveret i disse mentale billeder, der spilles igen i dine tanker, hvis venstre ubehandlet. Medicinsk behandling skal være vigtig, og den bedste medicin kan bremse sindet ned igen til et beløb, hvor du kan begynde at klare igen, nok til at komme videre i behandlingen.

1. Brainswitching vil reducere neurale aktivitet i subcortex, og straks hæve neurale aktivitet i neocortex. Det vil løbende påvirke betyder, at du er deprimeret fra den ene del af hjernen til den anden.

2. Brainswitching distraherer din opmærksomhed fra din egen følelsesmæssige hjerne og dirigerer den til at tænke den vigtigste hjernen.

3. Du kan brainswitch for et par øjeblikke den allerførste gang du tjekke det ud.

4. Når du mister koncentrationen holde picking din neutral tanke igen. Du er nødt til at gøre denne øvelse for at stimulere neocortex. Det er ikke blot en idé. Nogle ideer ikke er omfattet depression. Kun adfærd virker.

5. Ofte brainswitch at bryde kontinuiteten i depression os holde på dig. Indtil du tror det gentagne depression, ligesom alle andre nervøse følelse eller stemning, kan ikke opretholde sig selv. Tænk en anden ting i stedet-lignende "grøn frø. '

6. Tror ikke en tanke to gange. Ingen depressive tanke kunne, alene, bliver depression, hvis du hele tiden nægter at tro det. En depressiv tanke er færdig så hurtig som en anden tanke. Depression rammer dig med en første tanke, men du kan nægte at tænke 2nd tanke. For depression til 'blot tage fat, "du er nødt til løbende at tænke det.

7. Overførsel til aktion! Ofte brainswitch hver gang en depressiv eller anspændt tanke til hensigt at "dominere". En ulykkelig tanke er bare en tanke. Det kunne pop ind i sindet på ethvert tidspunkt. Det er et møde, der opstår for dig. At vælge at tænke en elendig, angste eller depressive overvejes igen og igen er adfærd. Det er noget, du gør, og du kan lære ikke at gøre det.

8. Kende den "tidlig varsling" ulykkelig eller negative følelser, der altid går forud et altfavnende depressiv episode. Adresse din depression med det samme. 'Okay jeg forstår, hvad det er. Det er depression kommer.

9. Kom ud af depression på tidligere perioder ved at tjekke den passive tankegang der opstår, når man bare lade tankerne vandre. Passiv tænkning kan ofte 'gå dårligt' for dig. Den måde du laver 'on-purpose' tænkning vil være at vælge en bestemt tanke til at føle, eller ved at beslutte at gennemføre nogle opgaver som derefter dirigerer din tankegang i overensstemmelse med den aktuelle opgave.

10. Vriste din self løs fra at blive slået sammen med smerten af ​​din depression, før du forsvinder opslugt.

Ja, du føler dig håbløs og forpint, men du kan også fokusere noget bortset fra din smerte og håbløshed. Du er måske ikke håbløs, du er den iagttager af ens følelse af håbløshed. Tage nogle ærgrelse på en langt mere fritliggende måde. Depression er bare en forfærdelig følelse. Det er måske ikke dig! DU dig! Du er ikke bare en fornemmelse. Du er en person, der har en følelse.

En af de bedste værktøjer, du skal bruge for at bekæmpe denne fase af depression er at udnytte et enkelt begreb i dit daglige liv. Vær informeret det er meget lettere sagt så gjort alligevel, hvis du kan mestre det, vil du være godt på vej til helbredelse.

Hvad er det?

Tilgivelse ... Tænk over, hvad tilgivelse kræver, og hvordan det kan gratis du af disse mentale billeder, for hvis du kan fjerne det værste, der er sket for dig, så de pinefulde billeder begynder at falde der magt over dig.

Som jeg sagde, det er måde enklere sagt så gjort. Blandt de mest nyttige metoder ville være at genlæse dem igen og igen og studere dem, og samle hver Bibelen skrifter der handler om tilgivelse. Vælg ture og meditere over nøjagtig de samme skrifter, og når du kan hele tiden sår i dit inderste være lige så meget om tilgivelse. Fundamentalt smerte vil begynde at reducere og tilgivelse vil derefter tage dig på tur, hvor du vil finde andre aktiviteter som afslapning, fred, kærlighed og det bedste af ubetinget kærlighed.

Under disse aktiviteter i din levetid kan hjælpe dig med at finde din glade igen.

Depression er blot en psykologisk tilstand, som er hovedsagelig karakteriseret ved nedtrykthed så Vide mere om www.mindtrainer.dk.


Kontakt

Du kan brainswitch for et par øjeblikke den allerførste gang du tjekke det ud


Mindtraining for ledere