Silent Nights soveplaster

Sliter du med søvn, snorking, smerter, lite energi...

Mer enn 250 millioner mennesker har oppsøkt lege i EU med søvnproblemer

Vi ser at forbruket øker mer og mer av piller og medisiner som følge av insomnia og søvnproblemer. Forbruket av sovemedisiner til barn øker også dramatisk. Som naturterapeut anbefaler jeg folk å prøve Silent Nights som er et plaster som stimulerer prøduksjonen av melatonin, roer ned hjerneaktiviteten, øker oksygen mengden (som kan nedsettes ved snorking).

Pris for 30 plaster kun kr. 690,00

Ifølge Dr. Shealy viste en ny studie "Hos 25 personer som lider av kronisk søvnløshet ble det funnet signifikant forbedring i lengde og kvalitet på søvn [Ved hjelp av Silent Nights]" Konkret viste studien: en 88% forbedring i lengden av søvn, i tillegg til forbedret kvalitet på søvn. Man så også en redusert søvnighet på dagtid.

Les mer her http://www.helseplaster.no/text1_26.html

Ønsker du enda bedre pris, ta kontakt med meg på +47 99406830

Andre produkter fra LifeWave

Les mer på nettsiden www.helseplaster.no

Mer enn 68 kliniske studier og doble blindtester...

Jeg har jobbet i mange år med helse og ble meget fasinert av hva plastrene kan gjøre når det gjelder ikke minst smerter, betennelser og søvnproblemer. I løpet av minutter kan smerter forsvinne noe kliniske studier viser og klinisk erfaring her i Norge.

Kontakt Tore Geir Nilsen her...

Jeg kan tilby gratis demonstrasjon av plastrene. Jeg tilbyr kurs, workshop og andre aktiviteter for opplæring i bruk av plaster.