Corliss Group Tour Packages tips

6 Vinkkejä Sekoita Liikunta & Travel tänä kesänä by The Corliss Group Tour Packages tips

Säännöllinen liikunta ja hyviä ruokailutapoja auttaa sinua pysymään laiha ja pehmentänyt aikana kiireisen kesän. Voit helposti laittaa 20 kiloa rasvaa aikana 2 viikon kesäloma! Pidä hauskaa lomallasi ja tehdä hauskoja harjoituksia ja liikuntaa.


Vaatteet yleensä on väljempi kesällä pitää meidät kesällä viileämpiä lämpöä, joten pysyä mukana liikunnan ja syömällä oikein on valtava haaste. Koska sinulla kuluu vähemmän vaatteita kesällä, haluat näyttää hyvältä, eikö? No, saatat joutua maksamaan enemmän huomiota omaan ruokavalioon ja toiminnan taso pysyä kunnossa!


Matkoilla, lomat ja kesän suunnitelmat voivat puuhaa, ei laiminlyödä workout aikataulun. Voit silti käyttää ja tehdä kaiken mitä sinun tarvitsee tehdä - myös nauttia kesän! Sinun täytyy vain olla hieman luovaa.


Niin, tässä on minun 6 liikunta ja syöminen vinkkejä tänä kesänä:


1. Älä koskaan jätä sekä perjantai-ja maanantai liikuntaa. Jos teet tämän, luultavasti mennä 4 kokonaista päivää (pe, la, su, ma) ilman toimi. Neljä jäi harjoitus päivää voisi muuttua viikkoja, kuukausia, kesät ja vuotta!


2. Hanki vakautta pallo, lääketieteen palloja, vastus bändejä ja käsipainot tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa.


3. Kävele 30 minuuttia joka päivä, onko harjoitus vai ei. Tämä pitää rasvaa polttava entsyymejä kunnossa. Paremman yleistä terveyttä ja kuntoa, se on kriittinen olla mahdollisimman aktiivinen joka päivä.


4. Liikunta hotelliin kun lomalla. Useimmat hotellit on uima-allas ja pieni kuntosali. Jotkut jopa este kursseja.


5. Älä unohda "kohtuullisesti" (vähintään 90% noudattaminen) pysy ruokailutottumuksiaan.


Suunnittele valikot ja pakata ruokaa kesällä ja kun lomalla. Voit myös suunnitella terveellisiä aterioita ravintoloissa olet vierailee. Tämä auttaa sinua välttämään pikaruokaa ansaan ja ahmiminen.


Tiedät ruokaa ansoja löytyy lentokentällä tai Tienvarsiravintolat.Ruokavalintoja ovat yleensä korkea-kalori, korkea-carb ja runsaasti rasvaa. Ja te tiedätte, kuinka paljon rahaa voit tuhlata näitä elintarvikealan laitoksia.


Sattumanvaraista syöminen tai laitumille huimasti kaloreita ja pakkaus kiloa elimistössä. Syö runsaasti runsaasti proteiinia ja kuitupitoista ruokaa pitää verensokeri enemmän tasaista ja pysymään kylläisenä pidempään.


Yksinkertainen ratkaisu on suunnitella ja pakata ravitsevia elintarvikkeita kuten vähärasvaista lihaa, salaattia vihreät, pähkinöitä, hedelmiä, jogurttia, jogurtti smoothie, vihannekset jne. Jos juot kahvia, ohita korkea-kalori suunnittelija kahvit.

VINKKI: Jos syöt ravintolassa, ohita alkupaloja ja patongit ennen ateriaa. Pyydä, että elintarvikkeita ei paistettu, kastettu voita jne. pitämään kalorit alas.


6. Juo runsaasti vettä. Tämä auttaa sinua rajoittaa sokeroituja juomia, jotka Pack kiloa ja vatsa rasvaa. Kehosi on noin kaksi kolmasosaa vettä. Se auttaa sinua syömään vähemmän ja auttaa kehoa toimimaan paremmin.


VINKKI: juoda noin puoli oman painonsa verran vettä joka päivä. Joten, jos painat 160 kiloa, juoda noin 80 unssia vettä joka päivä.


Hoitaa tänä kesänä, pitää hauskaa ja käyttäessään. Hyödynnä extra päivänvalon kesällä ja pysyä aktiivisena.