Michael Jackson

Samuel Vaca rosales

1. Contextualització

L' influència que ha tingut Michel Jackson ha estat presa des de diversos punts de vista determinants i importants per a la societat, amb la seva imatge , ball i cant l'artista ple les expectatives de cadascun dels seus seguidors , per a molts pot ser o millor dit genera una imatge positiva o negativa, des del punt de vista personal se sap que aquest home com va fer coses bones , va fer altres dolentes per poder vendre ; obtenir major publicitat mitjançant diferents fets i moments al llarg de tota la seva vida i més que tot de la seva carrera artística, que van aconseguir crear per a ell un estil de vida totalment diferent, a la de qualsevol cantant i aquests grans esdeveniments el van convertir en el rei del pop.

2. Biografia

Hola en dic Michael Joseph Jackson, vaig neixer a Gary, Indiana,un 29 d'agost de 1958. Vaig ser el sete de nou de la familia, (Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy i Janet) la meva mare va tenir un fill que va morir cuan va neixer. El meu para Joseph Jackson, treballava d'obrer i tota la meva família vivia en una humil casa al carrer Jackson de la ciutat de Gary, Durant els primers anys, va estar molt lligat emocionalment a la meva mare Katherine Scruse i la meva germana gran. La meva sensibilitat i les maneres delicades no agradaven gens al meu pare, per la qual cosa, al principi, en vaig veure aïllat de les activitats musicals que duien a terme els meus germans a les ordres del pare.

El meu pare ja formava part del món musical, perquè havia format part de diferents grups musicals, però tots havien estat un fracàs. Per això, va decidir crear-ne un amb els meus germans i d'aquí sorgiren The Jackson Five. En un principi, yo no formava part del grup, però gràcies a un petit incident en què el meu pare el va sentir cantar mentre actuava per a la meva mare, en vaig convertir en el cantant i el personatge principal del grup quan només tenia cinc anys. Van aconseguir l'èxit a finals dels anys 60 gràcies a Berry Gordy, propietari del segell Motown Records i especialitzat en artistes afroamericans, amb qui van signar un contracte el març de 1969.

La meva millor època plena de grans èxits i fama van començar l'any 1982, quan vaig publicar l'àlbum "Thriller", que es va convertir en el més venut de la història, amb 109 milions de còpies, i actualment encara ho és.

A principis del 2007, vaig rebre un premi de la cadena musical MTV Japan, en honor als més de 100.000.000 discs venuts al Japó.

Vaig morir el 25 de junio de 2009 en una mansión alquilada de Holmby Hills, 100 north carolwood(en Bel Air, Los Ángeles, California) per un par cardiorrespiratori.

3. Galeria de fotografies amb peu de foto

.
Michael Jackson - Thriller

4. Vídeo d'una actuació.

1. Quina cançó interpreta, de quin any és la cançó i de quin anys és el video (pot ser no sigui del mateix any).

- Thriller, 2 de desembre de 1983

2. Qui és el compositor (qui va escriure la cançó).

- Rod Temperton

3. Timbre: Quins instruments o veus hi ha o pots escoltar

-Veu vocal, baix, bateria i saxofón

4. Tempo: lent - mig- ràpid? amb canvis de velocitat o es manté igual tota la peça?

-Mig- ràpid

5. Intensitat: suau o forta? hi ha canvis de intensitat?

-Suau

6. Caràcter de la peça: divertit, trist, seriós, alegre, melancòlic...

-Divertit

7. Comentari personal.

-Esta bé, pero estaria millor si hi hagues mes veu

5. Conclusió del treball

1. Tres característiques que t'hagin sorprès d'aquest compositor.

-Tenia una malaltia de la pell y les persones no li creien

-Va ser el unic en vendre tantes copies

-fou un cantant,compositor, intèrpret, ballarí i músic en general de música pop

2. Dues coses que recordaràs.

-Va ser el rey del Pop

-Va ser una figura destacada de la cultura popular durant pràcticament quatre dècades.

3. El que més t'ha agradat.

-Fer el treball a classe