The Woo Group RBC Wealth Management

The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA

The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA RBC kanadiske manufacturing PMI

RBC kanadiske manufacturing PMI treff 11 måneders høy i oktober


TORONTO, 3 November 2014 - forretningsforhold over kanadiske industrien viste en robust etterpå i oktober, ledet av raskeste oppgangen i nye ordre volumer siden November 2013. Følgelig nivå økte i en akselererende tempo og produksjon selskaper fortsatte å øke deres lønn tall, ifølge den RBC kanadiske Manufacturing Purchasing Managers' indeks ™ (RBC PMI ™).


En månedlig undersøkelse, i samarbeid med Markit og tjenester ledende global finansiell informasjon i Supply Chain Management Association (SCMA), RBC PMI tilbyr en omfattende og tidlig indikator på trender i kanadiske produksjon sektor.


Justert for sesongens påvirkninger, registrert RBC kanadiske Manufacturing PMI 55.3 i oktober, opp fra 53.5 i September over nøytral 50.0 verdien for den forrige måneden på rad. Siste lese pekte den sterkeste forbedringen i generelle forretningsvilkår siden November 2013.


"Så vi en sterk uptick i Canada er produksjon forretningsforhold i oktober drevet av nye ordre vekst," sier Craig Wright, senior visepresident og administrerende økonom, RBC. "Til tross for utfordringene vi ser i europeiske og fremvoksende markeder, den videre utvinningen av amerikansk økonomi bør fortsette å støtte kanadiske eksport fremover."


Overskriften RBC PMI gjenspeiler endringer, nye ordrer, sysselsetting, varelager og leveringstid for leverandør.


Viktige funn fra oktober undersøkelsen inkluderer:


- Ny rekkefølge vekst steget til sin raskeste siden November 2013...

- ...despite bare en marginale økning i eksporten omsetningen

- Input kostnadsinflasjon lettet til de laveste i 2014 hittil


Nye business nivåer økte over industrien i oktober skarpeste frekvensen av utvidelse i nesten et år. Anekdotiske bevis knyttet forbedret salgsvolum til nye produktlanseringer, vellykket markedsføring initiativer og konkurransedyktig prissetting strategier. Til tross for disse faktorene av eksporten Omsetningen økte bare marginalt i oktober, og frekvensen av utvidelse var dempet i forhold til gjennomsnittet siden undersøkelsen begynte i slutten av 2010.


Vedvarende utgang og ny vekst bidratt til en solid økning i produksjon sysselsetting nivåer. Frekvensen av jobbskaping lettet litt i løpet av oktober, men forble nær August 11-måneders høy. I mellomtiden var ordrereserven arbeid akkumulert for den niende måneden på rad og skarpeste tempoet i tre måneder.


Den siste undersøkelsen understreket pågående forsyningskjeden press over industrien, delvis reflekterer en mer robust økning i kjøp aktivitet. Leveringstid fra leverandører forlenget sixteenth påfølgende måned i oktober, med siste forverring av leverandørytelse de skarpeste siden April.


Supply chain flaskehalser oppmuntret noen firmaer å bygge opp sine aksjer av innganger i oktober resulterer i den mest markert økningen i aksjer kjøp siden mai 2012. I mellomtiden ble lagerbeholdning på ferdigvarer tømt for den fjerde måneden på rad.


Til tross for sterk innenlandsk etterspørsel for innganger og rapporter om oppadgående press på kostnader fra valutakursen avskrivning indikerte oktober data en ytterligere moderasjon i totale Kjøp inflasjon. Videre var den siste økningen i gjennomsnittlig kostnad byrder den tregeste registrert i 2014 hittil. Dette bidratt i sin tur til mykere fabrikken gate prisveksten i løpet av oktober. Tregere stiger i produksjon produksjon kostnader er nå spilt i hver av de siste fem månedene, drevet av sterk konkurranse for nye arbeid og svakere underliggende kostnadspress.