Helhetlig overblikk på din helse?

Invitasjon til en en-gangs-mulighet hos Stjernklinikken

I forbindelse med min nåværende utdanning ved Whole Health Medicine Institute, hos Dr. Lissa Rankin

... er jeg nå på jakt etter noen som ønsker å delta på behandlingstimer-timer hvor jeg bistår deg i å se og finne løsninger på de utfordringer du føler du har i din kropp, ditt sinn og din sjel.


Dette vil bli kun en engangs-mulighet. Og de heldige som blir trekt ut til å delta, vil få disse timene til en introduksjonspris, mot en velvillighet til å fullføre de 4 timene, samt svare på et par spørsmål i etterkant.

Big picture

God helse....

Å ha god helse, å være i balanse med seg selv og alt det som du velger livet ditt skal inneholde, kan for de fleste av oss være utfordrende.

Om vi ser på livet vårt som en varde, hvor hver stein representerer et viktig område som kan synes å være betydningsfullt for at vi skal ha det bra, vil optimal helse vise seg når samspillet steinene imellom er i balanse.


En ubalanse som er stor nok til at en av steinene sklir ut, vil kunne få konsekvenser for hele deg. Da vil mest sannsynlig flere steiner komme ut av balanse. Og det første mange legger merke til er endringer i den fysiske helsen, som representeres av den øverste steinen - den minste og gjerne mest utsatte for vær og vind...


Ved god balanse, opplever vi økt energi, det blir lettere å kjenne på takknemlighet og å gi og ta imot kjærlighet og omsorg. En person som er i balanse og trygg i seg selv, vil kanskje i større grad lytte til sin indre viten og også ha glede av å stå til tjeneste for andre.

Big picture

Dette er et tilbud til deg som ønsker å hjelpe kroppen din til å hjelpe seg selv!

 • Til deg som vet, eller som bare har glemt at ingen kjenner kroppen DIN bedre enn DU
 • Til deg som føler du ikke har kommet i mål med det som plager deg, deg som føler du ikke har fått den bistand fra helsevesenet du hadde sett fram til å få
 • Til deg som har drivkraft eller vilje til å ta tak, til å yte det lille ekstra du vet du har på lager til å nå ditt mål
 • Til deg som er rede for å spille på lag, lytte til kroppen din, være ærlig med dine tanker og som er klar for å følge den veien som hjertet ditt har prøvd å vise deg
 • Til deg som ønsker å finne ut av hva som mangler i livet ditt
 • Til deg som vil finne ut av og sette ord på hva kroppen din trenger for å kunne bli frisk (eller komme i balanse), og som er villig til å legge ned egen-innsats i samarbeid om å nå nærmest mulig målet
 • Til deg som lurer på hva det er med din livsstil som påvirker kroppen din slik

Fristen er kort! Torsdag 7. mars

For å leve et godt og aktivt liv, forebygge sykdom, eller legge til rette for å reversere sykdom, kan du komme langt med:

 • Givende og gode forhold til andre mennesker
 • En for deg meningsfull og inspirerende måte å bruke tiden din på
 • Mulighet til å uttrykke deg kreativt på den måten som gir deg en god følelse
 • Noe å tro på - som ikke trenger å ha noe med religion å gjøre, men som kan handle om en følelse av tilknytning til selve livet eller menneskene i det
 • Å føle deg vel, sett, respektert og verdsatt i kraft av din kropp og dine følelser
 • En stabil økonomi du føler imøtekommer ditt behov
 • Et nærmiljø som passer deg og dine behov med tanke på støy og andre forurensninger
 • Et rikt mentalt og emosjonelt liv
 • En sunn livsstil som bygger opp under kroppens fysiske helse


Dette er noe av det vi sammen vil sette oss ned og se på.

Og dette er det jeg som terapeut brenner så for!


Jeg har i over 15 år bistått andre til å sette ord og følelser på det som kroppen har prøvd å fortelle dem. Kroppen snakker til deg! Den gir deg symptomer på at noe er i ulage, akkurat slik den også gir deg følelsen av at hjertet ditt dunker av lykke når du er forelsket, eller at du får lyst til å løpe ut i styrtende regn og juble når du kom inn på den skolen du ønsket deg så. Men som med så mye annet, så er det tøffere å håndtere eller lytte når noen gir deg en tilbakemelding på at noe ikke er greit. Kroppen gir ikke opp med å varsle deg igjen og igjen om du ikke lytter - den bare skrur signalene høyere og gir større og mer ubehagelige symptomer. Men det som er så bra, er at kroppen faktisk gjør sitt aller beste for å fortelle deg det den vil du skal vite! Vi må bare lære oss å kjenne eller se signalene og deretter bevisst ta valg om å høre etter. Jeg vet det ikke er enkelt, men hele kroppen din har ETT stort mål; Å sørge for at ditt fysiske, psykiske, mentale og åndelige deg er på topp - ut ifra det utgangspunkt du har - resten av ditt liv. Og da kommer vi tilbake til den steinvarden på toppen av siden her. Det er mer enn bare ernæring og fysisk bevegelse som skal til for å oppnå DEN BESTE DEG du kan være.


Om du er klar for å ta tak i deg selv nå, vil de 4 timene med meg se noenlunde slik ut:

Timene er lagt opp slik;

1.time: 30 - 60 min. # introduksjon til de 6 trinn på veien til god helse, vi utforsker trinn 1 og 2.

2. time 45 - 60 min. # gjennomgang av trinn 1 og 2, intro til trinn 3 og 4

3. time 30 - 45 min. # gjennomgang av trinn 3 og 4, intro til trinn 5 og 6

4. time 30 - 45 min. # gjennomgang av trinn 5 og 6, refleksjon omkring måloppnåelse


Trinn 1: Å tro på at du kan helbrede deg selv

Trinn 2: Å finne det rette hjelpeapparatet for deg, den bistand du føler du vil trenge på veien

Trinn 3: Hvordan lytte bedre til kroppen din og til intuisjonen

Trinn 4: Vi finner de grunnleggende årsakene til ubalansen du opplever

Trinn 5: Vi sammenfatter alt, finner "diagnosen"* og skriver så resepten på den handlingen som trengs for å komme nærmere målet ditt

Trinn 6: Om å ikke binde seg til ett bestemt resultat, lære seg overgivelse for noe som er større


Stjernklinikken vil fra og med 1.mai tilby denne formen for terapi til alle. Noen av dere vil gjennom å vise en interesse for denne invitasjonen, få anledning til å få introduksjonspris for disse timene.


* Jeg setter ingen lege-diagnose, jeg foreskriver ei heller medisin, det overlater du til din fastlege.

Er du interessert i å få bistand til et helhetlig overblikk på din egen helse?

Da skriver du en kort mail til cstjern@getmail.no eller personlig melding på messenger til Cathrine Stjern.

Det jeg ønsker å vite, er litt om hvem du er og i korte trekk hva du opplever er din utfordring med din helsesituasjon. Du trenger ikke å ha en diagnose, du trenger heller ikke å føle deg syk, men kanskje føler du at det er noe i ditt liv som ikke er helt som det skal - en sten i skoen - noe du vet at kroppen eller tankene dine skulle ønske hadde vært annerledes eller at du skulle lyttet mer til det du allerede vet, men ikke har kommet noen vei med selv?


FRISTEN ER KORT!! Jeg trenger ditt ja takk - dette har jeg lyst til - innen TORSDAG 7.mars 2019.

Jeg vil ta kontakt med de som blir trukket ut i løpet av fredag 8.mars.

De 4 timene må gjennomføres innen 2.april 2019.

Prisen på denne engangs-muligheten

med 4 timer hvor vi sammen ser på din "steinvarde", ser på årsaker, finner en diagnose og utarbeider en resept med en handlingsplan for å nå mer balanse, er 1990,-


Du vil få med deg noen arbeidsark hjem mellom hver time, dette for å få mest mulig ut av timene vi jobber sammen.

Dr.Lissa Rankin har blant annet skrevet disse bøkene:

Hvem er Cathrine?

Cathrine er daglig leder og jobber som terapeut ved Stjernklinikken i Trondheim, samtidig som hun studerer helhetsmedisin i San Francisco ved Whole Health Medicine Institute.

Cathrine er utdannet Sivilingeniør fra NTH i Trondheim, har bachelor i Akupunktur TCM med tradisjonell kinesisk medisin, grunn- og mellomfag vestlig medisin, Soneterapeut, Mikroskopist, har ledererfaring fra flere år i forsvaret og er foredragsholder.

Som terapeut jobber hun med å skape balanse i kroppen, både fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Hun søker å finne hvor årsaken til sykdom (ubalanse) sitter, slik at det kan gjøres endringer som varer. Hun motiverer til bevisstgjøring av tanker, ord, handlinger og valg. Som resulterer i at den enkelte ser SIN vei, SINE muligheter, og SITT potensial i et sterkere lys.


Hun tar i bruk flere behandlingsformer og reiser rundt med sitt mikroskop og holder ulike foredrag for å bidra til å spre kunnskap om alle kroppens aspekter og gjenoppvekke bevisstheten om den krafta (det lyset) vi alle besitter for å ta styring i eget liv og egen helse.

Cathrine formidler også forskning om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid.