Cruise control in naplaatsing

Bespaar brandstof - vermijd snelheid boetes - < CO2 uitstoot

Promotie op cruise control in naplaatsing

Cruise control is uw persoonlijke snelheids-assistent welke ervoor zorgt dat de kans op snelheids-overtredingen en hoger benzine verbruik vermindert. Niet steeds is het mogelijk om cruise control te bestellen bij basis-uitvoeringen van de voertuigen. Daarom kunnen we u een scherpe promotie aanbieden op de cruise control optie in naplaatsing.

Tijdelijke actie prijs van 599 €*

We bieden u een uitzonderlijke en tijdelijke actie prijs aan, welke u kan aanbieden naar uw eindklant. De actie prijs van 599 € is inclusief BTW en plaatsing. Wenst u deze cruise control door ons te laten plaatsen in uw garage? Stuur ons een aanvraag en we bezorgen u de condities. *De actieprijs voor de consument is geldig t.e.m. 30/04/2014

Volgende mailing topics

United Carshops Belux

United Carshops Belux is een distributeur van innovatieve auto electronica producten. We bieden comfort accessoires aan, welke complementair zijn met de functies van het origineel multi media systeem van uw auto. Gedurende de laatste vier dagen van het autosalon krijgt u van ons voorstellen van nieuwe accessoires. Hierna stopt onze communicatie.