Pozivamo vas na stručni seminar

04.12.2014.

Poštovani,

Ovim putem želimo da Vas pozovemo da neizostavno prisustvujete našem stručnom seminaru koji je namenjen svim postojećim članovima Insignitus mreže, kako štedišama, tako i poslovnim partnerima koji će raditi na daljem razvijanju iste. Na seminaru ćete biti detaljno informisani o nedavnom spajanju mreže Insignitus Srbija sa Insignitus EU čime će biti omogućeno da se registruju poslovni partneri kao i štediše iz drugih zemalja i time ostvari veći potencijal tržišta. Takođe će biti prezentovan način upisivanja korisnika, razvoj strukture, korekcija grešaka, način up grejdovanja sa Start Up II na Start Up I koji podrezumeva pravo na nedeljnu isplatu provizija. Na stručnom seminaru ćete dobiti direktan odgovor na pitanja o načinu obračuna i isplate provizija od autora koncepta Michaela Gassera. Bavićemo se i temama kao sto su: Pogled u budućnost, cene zlata i trendovi.

Takođe napominjemo da ćemo istog dana, 04.12.2014. u 17 h održati seminar za nove potencijalne članove, te Vas molimo da pozovete što veći broj ljudi, kako bismo zajedno radili na unapređenju i rastu naše Insignitus mreže.

Stručni seminar za mentore

Thursday, Dec. 4th, 12-2pm

Balkanska 2, lokal 17, Beograd

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do 02.12.2014. na e-mail adresu: office@goldprofessionell.rs ili na telefon: 011/205-51-72

Seminar je besplatan.