Gezocht!

Full-time sales/support held(in)

Over StudyFlow

We zijn een kleine (https://www.studyflow.nl/over-studyflow) snelgroeiende internet-startup in Amsterdam. We bestaan sinds 2010 en sindsdien zijn we uitgegroeid tot het grootste leerplatform in Nederland. 1 op de 2 leerlingen in Nederland oefent zijn eindexamens inmiddels op Studyflow. Dit is wat mensen over ons zeggen: https://twitter.com/studyflow/favorites


Onderwijs: De grote uitdaging

Met StudyFlow bouwen we het leerplatform van de toekomst. Dit doen we door met technologie onderwijs adaptief en persoonlijk te maken. Kort door de bocht een digitale prive-leraar. We geloven dat we met onze technologie elke leerling op de wereld, ongeacht taal, afkomst of vak prive-les kunnen bieden. Onze missie is om 's werelds meest motiverende en persoonlijke leerervaring te bouwen.

Wat zoeken wij?

Sales/support held(in)

We zijn op zoek naar iemand die ons helpt in de verkoop van Studyflow aan scholen. Dit betekent dat je veel onderweg bent om bij middelbare scholen op bezoek te gaan. Je bent schriftelijk en telefonisch communicatief vaardig, je kan het snel goed met mensen vinden en weet vol enthousiasme (en humor!) de Studyflow missie over te brengen.


Je hebt veel contact met de leraren en de directie's van scholen die Studyflow gebruiken en je staat sterk genoeg in je schoenen om samen met Philippe of Barbara (of soms alleen!) presentaties te geven.Je wilt bij een van de meest impactvolle startups in Nederland werken

Je kickt op het bijdragen aan een betere wereld. Samen met 1000-en van onze leerlingen en docenten, bouw je mee aan het persoonlijker en fijner maken van onderwijs. Je komt regelmatig in contact met leerlingen en bij StudyFlow klassen over de vloer. Je ziet dus het positieve effect dat je hebt. Dit is dankbaar werk :-)

Remote werken & ass-kicken

Studyflow werkt voor een groot deel 'remote'. We hebben een gezellig kantoor in Amsterdam waar je altijd terecht kan en waar we elke vrijdag de dingen die we hebben gedaan trots aan elkaar laten zien. Maar als je thuis beter 'in the zone' komt; moet je dat toch zelf kunnen bepalen? Je kan natuurlijk wel met deze vrijheid omgaan; en je bent daarom in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen werk.


We vinden het minder belangrijk wanneer, of waarvandaan je werkt. Zolang je maar 'ass-kicked' en alles uit jezelf haalt.


Bij ons krijg je snel verantwoordelijkheid. Dit betekent dat je impact hebt op het verloop van het bedrijf. We zijn hartstikke informeel en soms zelf een beetje anti­-bureaucratisch. Er wordt verwacht dat je voor jezelf durft te denken en pro-actief meedenkt over de toekomst van het bedrijf.


Work-hard, play hard

Je hebt een positieve work-hard, play hard mentaliteit. We bouwen samen aan iets ontzettend moois en dat draag je uit. Samen tacklen we vol enthousiasme de moeilijkste problemen. Als Studyflower doe je je beste werk ooit. Het soort werk waar je 's ochtends wakker voor wordt en waar je 's avonds trots op bent.

Join the family!

Studyflow is deelname aan een uitdagend avontuur. We zijn een informele, ambitieuze maar vooral gezellige startup! Een startup waar je mag leren van je fouten en verantwoordelijkheid krijgt. Een competitief salaris. Geen bureaucratie of ‘red‐tape’. Keihard werk afgewisseld met evenveel play (we gaan bijvoorbeeld geregeld met z'n allen samen eten of uit). En vooral het gevoel dat je echt iets van betekenis doet. Het zal in ieder geval geen moment saai zijn ;-­)

Interview met Raymond Spruijt - SG Panta Rhei Amstelveen