Opleiding ICT

ICT-Beheerder & Webapplicatie

Welkom in het Landschap van ICT & Technologie

Automatisering, computers en elektronica kunnen mensen, bedrijven en organisaties helpen beter te functioneren. In het Landschap ICT & Technologie leer jij hoe je dat voor elkaar krijgt. Je kunt veel richtingen op, van het ontwerpen van netwerken tot
het installeren ervan en van het adviseren en trainen van gebruikers tot het beheren van een ICT-omgeving. Je krijgt bij ons alle tijd te ontdekken wat het beste bij jou past.

ICT-Beheerder

Leerweg: BOL

Duur: 3 jaar

Niveau: 4

Plaats: Harderwijk,Raalte,Zwolle


Bedrijven willen ‘storingsvrije’ computers en netwerken. Anders kan er simpelweg niet gewerkt worden. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en aansturen van een servicedesk. Deze zorgt ervoor dat problemen voorkomen en anders snel opgelost worden. Jij ontwerpt netwerken in overleg met het management en zorgt ervoor dat ze worden aangelegd. Ook zorg jij dat het beheer, de beveiliging en het onderhoud ervan goed geregeld zijn. Hiervoor stuur je de servicedeskmedewerkers aan.

Applicatie- & Mediaontwikkelaar

Leerweg: BOL

Duur: 3 jaar

Niveau: 4

Plaats: Harderwijk,Raalte,Zwolle


Heb jij een smartphone of tablet? Dan weet je hoe enorm handig een app kan zijn. Tenminste: als deze technisch goed werkt en gemakkelijk is in het gebruik. Zou jij voor klanten een app willen bedenken én maken? Met de opleiding Applicatie- & Mediaontwikkelaar leer je apps van begin tot eind te bouwen. En om updates te doen aan bestaande. Je laat apps samenwerken met bijvoorbeeld social media, met andere apparaten of software en je weet ze te koppelen aan bijvoorbeeld de webshopfunctie van een klant. Dat is vaak een behoorlijke technische uitdaging.

ICT-Beheerder

Webapplicatie