Televizorul perfect in bucataria ta

Cea mai întâlnită tehnologie în ziua de azi este LED

TELEVIZOARE la tine acasa!

Dacă ești în căutarea televizorului perfect pentru bucătăria ta, ca să simți mereu că ai companie atunci când gătești sau te relaxezi la o cană de ceai, atunci te vei bucura să afli că există o mulțime de opțiuni pentru tine. În acest sens, trebuie să îți pornești căutarea după ce te informezi în prealabil asupra principalelor componete care îți pot influența decizia, mai ales dacă nu ești extrem de familiarizat cu acest subiect. În acest sens, este bine de știut că există 3 tehnologii principale ale panourilor de televizor: LCD, plasmă și LED.


Cea mai întâlnită tehnologie in cazul televizoarelor din ziua de azi este LED, asa că nu îți va fi greu să găsești televizoare LED ieftine, ce se încadrează în bugetul pe care ești dispus să îl investești și care se vor integra minunat în bucătăria ta.

Modelele de televizoare LED ieftine pot excela la multe capitole. Cu toate că au apărut tot mai multe dispozitive multimedia, televizorul continuă să joace un rol important în orice gospodărie, fiind un mijloc de divertisment si de informare. Având în vedere rolul pe care îl poartă, pentru a face cea mai bună alegere pentru bucătăria ta este bine să fii atent la următoarele aspecte:

Big picture

1. Ai grijă ca televizorul să poată fi montat pe perete. Din fericire, aproximativ toate televizoarele LED ieftine îndeplinesc și acest criteriu;


2. Diagonala de 61 cm este optimă pentru un televizor pe care să îl ai în bucătărie; dacă spațiul bucătăriei tale este însă destul de mic, poți să optezi și pentru televizoare LED ieftine cu diagonale mai mici;


3. Pentru diagonala indicată (61 cm sau mai mică) este suficient formatul HD. În full HD nu se justifică investiția făcută, întrucât diferența de calitate a imaginii în cazul televizorul cu o diagonală mică va fi infimă;


4. Atunci când analizezi gama de televizoare LED ieftine, ai grijă ca acestea să fie și digitale. De ce? Deoarece majoritatea firmelor de cablu transmit semnal digital iar daca nu deții un televizor digital este necesar să-l conectezi prin intermediul unui decodor, acest lucru implicând și costuri suplimentare.


5. Deoarece pentru bucătărie nu este absolut necesar ca televizorul să exceleze la capitolul conectivitate, poți să optezi pentru televizoare LED ieftine care nu au în dotare mufa VGA sau portul HDMI, iesire de căști sau ieșire digitală pentru sistem audio.

https://www.youtube.com/watch?v=RxA1QDhv45w