Konkurs za posao

Internet marketing

Ponuda samo za vas..

Nemate posao a želite radit. Evo pružam vam mogućnost da radite iz udobnosti vlastitog doma. Bez obzira dali ste student, umirovljenik, domaćica.. Ako već imate posao ali tražite dodatnu zaradu, pridružite se mom timu. Zajedno ćemo da gradimo bolju budućnost za sebe i svoju obitelj. Za rad preko interneta svaki mjesec se prijavljuje sve više i više ljudi, što umirovljenika, studenata. Ljudi koji nemaju posao, ili rade a nisu zadovoljni sa primanjima koja ostvaruju. Nudim vam posao i svoju pomoć 24/7, ne tražim članarine samo vam nudim priliku da započnete vlastiti posao bilo da vam ovo postane stalan posao ili honoraran vi odlučujete. Osnove posla se mogu svlada za veoma kratko vrijeme. Kompanija Strong(S) Future(F) International(I) se bavi prodajom fizičkih i digitalnih proizvoda u svojoj velikoj on-line prodavnici TripleClicks koja posluje u okviru Kompanije od 2009. god. U svojoj ponudi ima preko 80 000 različitih proizvoda i svakim danom raste. Zarada se isplaćuje redovno svakoga mjeseca na Payoneer Master Card koju dobijete od Kompanije na

kućnu adresu kada zaradite svojih prvih 20$. Limita za zaradu nema i sve zavisi od Vas samih, što je fantastično. A takođe je fantastična i činjenica da imate višestruku mogućnost zarade ( u raznim oblastima), tako da se svako može naći prema svojim afinitetima. Ovu su samo neke i najosnovnije mogućnosti za zaradu:

ZARADA OD TIMA


  • Izgradnja vlastitog tima ( mreže) suradnika

ZARADA OD TRIPLECLICKS-A


  • Promocija (reklamiranje) proizvoda iz TripleClicks on-line prodavnice

  • Prodaja svojih proizvoda u vlastitoj on-line prodavnici na TripleClicks-u

  • Promocija ( reklamiranje) on-line aukcija

  • Vremenom ćete i sami otkriti još mogućnosti za zaradu koju Vam pruža TripleClicks(kao što je napr. zarada od igrica na TripleClicksu i još mnogo drugih mogućnosti).