Zaradite iz fotelje!

Registrujte se besplatno

Potrebni uporni saradnici za rad od kuce!

Kompaniju SFI karakteriše više-milionska isplata svojim članovima (Affiliateima) i omogućuje ljudima širom sveta da se priključe globalnoj revoluciji internet poslovanja i profitiraju od toga. Danas u svom sistemu ima preko 1.500.000 članova u preko 190 zemalja, a dnevno se učlani i po nekoliko hiljada novih članova iz celog sveta. Svojim članovima obezbedjuje izuzetnu obuku, podršku i razne vidove motivacije.

Ima više načina zarade, a na članovima je da izaberu šta im najviše odgovara.Posao je dugoročan i ozbiljan, pruža ogromne šanse, ali se morate dobro i potruditi.Pored toga, naš tim ima na Facebooku svoju grupu (kao forum) koja je namenjena članovima sa Ex-Yu prostora (na srpskom jeziku) gde uvek možete dobiti pomoć i pitati sve što vas interesuje 24 sata dnevno.

SFI je Internacionalna Marketing Grupa - kompanija sa 1,5 miliona saradnika, sa marketing programom I koja uposljava saradnike (Affiliates) iz celog sveta.


SFI je povezana sa TripleClicks Online Prodavnicom (slicnom Amazon-u), koja ima sopstvene proizvode (oko 111.000 proizvoda), ali ima I veliki broj ECA Online prodavaca sa njihovim ECA Online prodavnicama (preko 6000 ECA prodavnica). TripleClicks ima preko 2 miliona clanova I ima ECA prodavnice u 164 drzave sveta.

Big image

Radi boljeg funkcionisanja naloga, koristite Gmail nalog. Ukoliko nemate nalog na Gmail-u, otvorite ga.