9è CURS INTENSIU MÚSICA DE CAMBRA

Per a joves intèrprets - A càrrec del Trio Arriaga

De l'1 al 4 de setembre de 2023

A qui va adreçat:

A estudiants de violí, viola, violoncel, contrabaix i piano que estiguin cursant estudis de Grau Professional o Superior de música i que estiguin interessats en complementar o aprofundir els seus estudis de música de cambra.

És un curs pensat per a formacions estables o que toquen habitualment junts i també per aquells estudiants de corda o piano que s’apuntin de manera individual esperant trobar aquí un grup del seu nivell amb qui compartir la música de cambra.

Descripció del curs:

Us proposem un curs de cambra intensiu de quatre dies en els que hi ha previstes classes amb reconeguts professors-músics, sessions d’estudi guiades, master-classes, activitats complementàries i concerts d’alumnes i professors. Són uns dies per a fer una immersió i gaudir de fer música de cambra amb els mestres i companys.


Dies curs: 1-2-3-4 setembre 2023
Horari classes:
de divendres a dilluns (Hi haurà dos torns. És important que us reserveu tot el dia)


Masterclass i concerts: pendent confirmar dies, hores i professors

PREUS I INSCRIPCIONS

Preu Curs: (inclou classes, material i entrada als concerts)

  • 299 Euros alumnes que s’inscriuen individualment

  • 232 Euros alumnes que s'inscriuen amb els altres membres de la formació de cambra que toquen habitualment (indicar a les observacions el nom de la formació i els premis i concursos ens els que ha participat)


Tancament inscripcions: dimarts 31 de maig

Places limitades segons ordre d’inscripció (un cop assolit el nombre òptim d’estudiants, el curs es tanca). Violins: actualment entreu en llista d'espera!


Preu per assistir a totes les masterclass d’oient: 30 euros


*Et confirmarem si tens plaça en aquesta edició entre el dia 14 i el 17 de juny.

*DURANT LA QUARTA SETMANA DE JUNY ENVIAREM EL REPERTORI ALS ALUMNES INSCRITS


Forma de pagament: Un cop omplert el Formulari d'inscripció heu de fer un INGRÉS o TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs).Recordeu que un cop rebut el pagament us confirmarem la plaça. Confirmació segons ordre de pagament.

Informació sobre EL TRIO ARRIAGA

El Trio Arriaga és el lloc de trobada de tres músics de reconegut prestigi i allà on convergeixen les seves trajectòries solístiques. Amb concerts en els millors Festivals europeus i acompanyats de la gran majoria de les orquestres espanyoles i per algunes de les millors europees, els seus projectes discogràfics en solitari, amb més de 25 àlbums, alguns per segells tan destacats com NAXOS o Sony, i els múltiples guardons aconseguits en concursos nacionals i internacionals d'interpretació dels avalen com un trio de referència de la seva generació. Revistes com Gramophone o BBC Magazine destaquen el seu exquisit empastament i bellíssima sonoritat.

PROFESSORS CONVIDATS - SETEMBRE 2023

Informacions d’interès:

Si sou alumnes de fora de Bellaterra podeu consultar les opcions de quedar-vos durant aquests dies amb una família d’acollida o anar a un hostal/hotel proper (sols majors d’edat). En el següent link hi podeu trobar la informació: Restaurants/hotels i famílies d'acollida.
  • L’escola no es fa responsable dels estudiants fora de les hores de classe. Si els alumnes menors d’edat es queden en una casa d’acollida els pares han de signar l’autorització.

  • Referent als dinars: Hi haurà unes taules habilitades als jardins d'El Musical per a tots aquells estudiants que es vulguin quedar-se a dinar a El Musical. Consultar altres opicons.

  • Aconsellem es portin l’esmorzar/berenar de casa.

Particularitats de l'edició setembre 2023

  • Les places són limitades i l'acceptació es farà segons ordre d’inscripció i prioritzant el nivell/curs dels estudiants.
  • La data límit per a fer l'inscripció és el 31 de maig
  • Us direm si esteu acceptats entre el 14 i el 17 de juny.
  • Farem arribar les partitures per a treballar durant l'estiu, l'última setmana de juny


*És un curs PRESENCIAL i amb PLACES MOLT LIMITADES. Violins: actualment entreu en llista d'espera!

Trio Arriaga: Impressions del Curs

Entrevista Trio Arriaga

concerts finals curs cambra 2019-20

VIè Curs Intensiu de Música de Cambra - Concert Final Alumnes (2)
VIè Curs Intensiu de Música de Cambra - Concert Final Alumnes (1)

Organitza: El Musical, Centre autoritzat de Grau Professional

Daniel Ligorio, direcció del curs