Cum gasesti un zbor ieftin

Afla cum poti obtine cele mai bune oferte de zbor

Cum poti obtine bilete de zbor mai ieftine

Pretul biletelor de avion poate varia considerabil de la o zi la alta si de la o companie de zbor la alta. Unde si cand iti cumperi biletul afecteaza de asemenea pretul pe care il platesti. Pretul biletelor de avion poate varia uneori atat de mult incat oamenii reclama adesea faptul ca doua locuri in acelasi avion nu au acelasi pret decat daca sunt achizitionate impreuna, de catre aceeasi. Economiseste bani pe biletele de avion fiind un cumparator istet.


Pasi de urmat:


1.) 1. Urmareste ofertele online – unele iti sunt oferite de catre site-urile de licitatii, altele chiar prin intermediul site-urilor companiilor aeronautice. Un site pe care am gasit mereu oferte avantajoase la bilete de zbor este http://bilete.com/, pe care vi-l recomand si voua.


2.) 2. Fii atent la ofertele site-urilor de licitatii.

Unele dintre acestea iti pot pune la dispozitie zboruri foarte ieftine pentru ca oamenii care au platit deja pentru ele nu pot sa le inapoieze si sa primeasca banii inapoi. Ai grija numai sa verifici daca poti schimba numele de pe biletul lor cu al tau inainte de a-l cumpara (de obicei este perceputa o taxa pentru a putea face acest lucru)


3.) 3. Daca ai, utilizeaza voucherele de zbor. Ai grija sa nu fie toate de la aceeasi companie aeriana, insa foloseste punctele de zbor atunci cand poti.


4.) 4 Compara tarifele companiilor de zbor:


- verifica preturile oferite de companiile de zbor cunoscute pentru preturile mai reduse ale biletelor de zbor: in general au preturi mai avantajoase decat competitorii, insa ai grija sa citesti factura printata. Multe zboruri ieftine inseamna ca nu ai posibilitatea de a avea bagaj de cala si o multime de alte conditii in cazul in care ratati zborul (in general inseamna ca veti pierde banii pe bilet daca ati ratat zborul si va trebui sa platiti din nou). Cateodata zborurile foarte ieftine nu merita complicatiile care pot veni la pachet cu ele, asa ca aveti mare grija.


- suna direct la compania aeriana respectiva atunci cand stii ca pretul biletului de avion se apropie de cea mai mica valoare (majoritatea companiilor aeriene ofera un numar limitat de scaune la cel mai mic pret posibil pentru orice zbor si in general acele locuri sunt vandute foarte rapid). Preturile biletelor de avion si oscilatia valorii acestora difera de la o companie de zbor la alta, insa daca veti face rezervarea cu o saptamana sau doua inainte de zbor este posibil sa beneficiati de anumite discounturi.