Posao koji se voli! Budi zadovoljan

Otvoren konkurs za prijem saradnika

Moje ime je Miljana Zecevic

Ovim poslom se bavim 8 meseci. Za sada samo reci hvale mogu reci o firmi, o poslu, o timu u kojem sam, o svom najboljem sponzoru... Kada sam usla u ovaj posao, sve mi je bilo nepoznato i nedostizno. Ja, koja ni rec engleskog nisam znala, nisam verovala da se i bez toga moze... Pratila sam svog sponzora, verovala joj i evo me danas (trenutno) na statusu Bronze team leader. A tako je bilo nedostizno.

SFI je stabilna, legalna kompanija koja posluje na internetu od 1998. godine sa sedistem u Lincolnu.Kompanija ima svoj upravni odbor i svog predsednika Geriya Carsona. Kompanija nikada nije poslovala sa gubitkom vec je belezila samo rast!Zarada se zaposlenima isplacuje svakog desetog u mesecu vec punih 18 godina.

U okviru kompanije postoji velika online prodavnica fizickih proizvoda Triple Clicks. Dakle realan izvor profita potice od prodaje fizickih proizvoda. Ono sto nas razlikuje od drugih kompanija koje takodje posluju na internetu, je to da se nasa kompanija ne finansira clanarinama i placanjem registracija. Dakle registracija je potpuno besplatna i clanarine ne postoje.


Izdvojila bih nekoliko najvaznijih oblasti zarade u SFI:


  • Stvaranje vlastitog tima
  • Promocija proizvoda iz Tripleclikcs online prodavnice. Izbor-preko 73000 proizvoda
  • Zarada od prodaje Vasih vlastitih proizvoda(otvaranje svoje on line ECA prodavnice)
  • Zarada promocijom / reklamiranjem aukcija Price Benders
  • i jos mnogo opcija za zaradu...


Medjutim, zapravo ono sto nam zaradu cini najvecom je stvaranje i jacanje tima. Dakle da oformite tim ljudi koje cete nauciti da rade isto kao i Vi, i koji ce Vam donositi platu svakog meseca. Cak i kada Vi niste u mogucnosti da radite odredjeni dan, mesec, tim radi za Vas! Nema odbitka plate, bolovanja i ostalih stvari koje nas demoralisu kod nasih privatnika....


Sve sto je potrebno je da imate dobru internet konekciju, a sve ostalo cu Vas ja kao Vas mentor/sponzor nauciti!

Ovde mozete pogledati video o registraciji i pocetnim koracima

Registracija je neophodna Gmail-om. Nakon registracije proverite mail, javicu Vam se.

Ako ste zainteresovani mozete me kontaktirati i na sledece nacine