TENISKA AKADEMIJA PANČEVO

"No Games Just Sports"

ŠKOLA TENISA

Teniska skola je namenjena za decu uzrasta 4-8 godina, gde se kroz igru i zabavu uce vestine tenisa. Teniska skola se radi po ITF-ovom programu "ITF School-Tennis Initiative", koje je medju najprimenjivanjim programima u svetu, i po njemu rade sve velike priznate akademije i teniski kampovi.


**Upis u Tenisku skolu traje tokom cele sezone**


Dodjite da se igrate sa nama :)

TAKMIČARSKI TENIS

U domen takmicarskog tenisa se karakterisu juniori i seniori koji su registrovani za klub i redovno ucestvuju na teniskim turnirima. Rad sa takmicarima se odvija u grupama i individualno. Grupni rad se zasniva na ne vise od 4 ucenika u grupi koji tokom treninga vezbaju, uce i usavrsavaju svoje znanje i vestine. Individualni trening se bazira na jednom uceniku i treneru koji sa njim sto detaljnije prelazi sve osnove tenisa i postepeno podize kvalitet treninga, cime ucenik napreduje na dnevnim bazama.

REKREATIVNI TENIS

Rekreativni tenis je u velikoj meri zastupljen u nasem klubu i neprestano se povecava broj rekreativaca koji se odlucuju za nase terene zbog kvaliteta podloge i ambijenta.

Da bi nasim clanovima bilo sto interesantnije i zanimljivije uprava ce redovno organizovati klubske turnire, gde ce ucesnici moci da demonstriraju svoje znanje i uz druzenje provode svoje vreme.

Za sve rekreativce ili one koji zele da nauce tenis i prikljuce se rekreativnom delu na raspolaganju stoje treneri koji ce vec postojece znanje unaprediti, a za one koji ga nemaju ili ga imaju samo teoretski, treneri ce se potruditi da ih za sto krace vreme sto kvalitetnije pripreme za predstojece druzenje uz koji set :)


**Sezonska clanarina za rekreativni deo iznosi 120 eura uz koje igrac moze da bira 3 termina u toku nedelje koja mu najvise odgovaraju**


Dodjite da sa nama naucite i uzivate u tenisu.

Telefon za rezervacije termina i informacije: 060 362 2226

Cena iznajmljivanja termina je 500 rsd/1h, za clanove kluba 400rsd/1h

Radno vreme od 08:00 - 22:00 h

Obezbedjeni reketi i loptice za one koji nemaju svoju opremu.

Prodaja novih loptica.

Vrsimo uslugu spanovanja reketa. (tel 064 359 5547)