Kom trainen met de buurvrouwen

Combat - Tae Bo - HIIT

Doe mee!

Heb jij ook zin om in actie te komen? Aarzel niet en doe gezellig mee met een sporttraining in jouw wijk op de donderdagavond.

Wie geeft de les? Mijn naam is Kim Roossien. Ik werk op het Instituut voor Sportstudies (Hanzehogeschool) als docente in met name praktijkvakken. In het verleden heb ik ook lesgegeven op diverse sportscholen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van Spinning, Aerobics, Bodyjam en Bodycombat. Al kletsende met de buurvrouwen kregen we het eens over een actief leven en zo is deze les in januari 2012 ontstaan.

Wat doen we tijdens de training? We starten met een opbouwende warming-up gevolgd door een soort Combat/Tae Bo les of andere trainingen zoals HIIT (High Intensity Interval Training) en we eindigen de les met een relaxte stretch of bodyscan (mindful).

Waar? De training wordt gegeven in een zaaltje van de buurt- en speeltuinvereniging Paddepoel aan de Watermanstraat 140.

Wanneer? Op donderdagen van 20.00 - 21.00 uur.
(In overleg kijken we of we in de schoolvakanties doorgaan).
De kosten voor deelname zijn € 4,- per keer + € 11,50 eenmalige kosten*.

Meer informatie & proefles
Mocht je nog vragen hebben, je kunt me bereiken op kim.roossien@gmail.com
Een proefles volgen mag altijd, welkom zelfs. Opgeven (ook voor de proefles) graag via bovenstaand emailadres.

* Om gebruik te mogen maken van de faciliteiten van de buurt- en speeltuinvereniging is een 1-jarig lidmaatschap verplicht. De kosten hiervoor à € 11,50 draag ik volledig af aan de vereniging. Voor dit bedrag kunnen alle gezinsleden gratis aan (bijna) alle activiteiten van de speeltuinvereniging meedoen.