Kom erbij

op volle (zomer) toeren

Nieuwe Kom erbij activiteitenboekje is er weer!

Ook in de zomer zijn er voor jong en oud van allerlei activiteiten. Het Kom erbij activiteitenboekje vindt u helemaal als laatste.

van Tai Chi bijeenkomsten op ma morgen en dinsdagavond in het Reigerspark bij het MEC (Jannie Mulder 06 – 54 93 77 23), of iedere dinsdag buurtsportactiviteiten bij OSM voetbal of wat dacht u van open water zwemtraining op woensdagavond in de Haarrijn door trainers van Zwemanalyse.

Zet vast in je agenda! dinsdag 23 september = Kom erbij middag in Bisonspoor

Het netwerk Kom Erbij dat de eenzaamheid in Maarssen/Maarssenbroek wil tegengaan, heeft een eigen programma ontwikkeld voor de feestweek in het kader van Maarssenbroek 40 Jaar. Op die dag kunnen alle bezoekers in Bisonspoor kennismaken met de organisaties die zich inzetten om eenzaamheid te voorkomen. Er is een breed aanbod in Maarssenbroek. Want voor elke leeftijd en elke doelgroep zijn er activiteiten en ondersteuning die moeten voorkomen dat mensen zich eenzaam voelen. Kom Erbij wil er voor zorgen dat mensen steeds op de hoogte zijn van dat aanbod en geeft daarom een folder uit waarin alle activiteiten vermeld worden.

De Reizende Kom erbij fototentoonstelling nu in Bibliotheek Maarssenbroek

Tuesday, July 22nd, 9pm

safari maarssenbroek

De fototentoonstelling is te bezichtigen in de bibliotheek in het Safarigebouw in Maarssenbroek. Daar zal de tentoonstelling tot 12 september hangen. Truus Savekoul is de fotograve en al jarenlang woon- en werkzaam in Maarssenbroek. De tentoonstelling staat in het teken van Maarssenbroek 40 jaar.
Big image
Big image
Big image
Big image
Big image
Big image
Big image
Big image