Intensive Online

Fase 4

Big image

Lieve cursist,

Het is zover: we gaan de eerste stappen zetten! Waar de vorige fases vooral bedoeld waren om in rust overzicht te creƫren, is het nu tijd om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Je hebt het verleden achter je gelaten, je verlangen duidelijk in kaart gebracht, gezien en gevoeld waar de weg naartoe leidt en nu is het wachten op het fluitsignaal. Het thema voor de komende weken is Daadkracht en dat is ook de code die jou zal helpen om met power op je doel af te gaan. Vanavond een pittige peptalk met een krachtige activatie als hoogtepunt. Klaar voor de start? AF!


Ik wens je heel veel succes en plezier voor deze vierde fase. Tot over een paar uur!


Van hart tot hart,


Janosh

Daar gaan we dan!

Ben je er klaar voor? De volgende stap naar het leven waar je van droomt? Vanavond zal Janosh de aftrap geven met een nieuwe live webcast, waarin hij uitleg geeft over wat jou de komende weken te wachten staat. De webcast kun je bekijken op de startpagina van fase 4. Om daar te komen, doe je het volgende:  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen.
  3. Kies Fase 4 en vul je wachtwoord in.
  4. Ga door naar de startpagina.Van daaruit wijst alles zich vanzelf. Telkens als de volgende fase aanbreekt, ontvang je op de dag van de webcast een e-mail met het nieuwe wachtwoord (het oude wachtwoord is dan niet meer bruikbaar). Het wachtwoord voor deze fase blijft gedurende de komende twee weken actief.


Kun je vanavond niet deelnemen aan de webcast, plan dan voor jezelf een moment om de herhaling te bekijken.

Wachtwoord fase 4: 144888

Dit wachtwoord is geldig t/m 22 april 2014. Inloggen kan vanaf 19.00 uur vanavond. Je komt gelijk op de startpagina van fase 4 waar ook de webcast te zien is. We starten vanavond gezamenlijk om 20.30 uur.