Purificator aer

Purificator aer, ventilator, ventilatoare, ventilatie

Purificator aer

Purificator Aer

Optarea pentru mecanismele de ventilare se aplica in diverse situatii. In cazul ventilarii naturale organizate recomandata pentru incaperile cu temperaturi mari, fara degajari nocive si de umiditate. Ventilarea mecanica de circuit general este aplicata atunci cand apar degajari de nocivitati, pe cand sistemul de ventilare prin eliminarea locala a aerului este necesara incaperilor aflate langa surse calde si pentru a nu permite curentilor de aer rece sa patrunda in interior. Atunci cand gradul de poluare a incaperii este mai mare se apeleaza la ventilarea prin aspiratie locala a aerului. Prin urmare, adaptarea unui ventilator intr-un anumit spatiu trebuie realizata cu mare grija tinand cont de gradul de incalzire a acestuia, de gradul de poluare, de umeditate, etc. Astfel incat ventilarea sa asigure orientarea aerului in directia degajarilor nocive, deplasarea aerului proaspat spre locul de activitate al muncitorilor si uniformizarea parametrilor aerului in intreaga incapere.

Gradul de protectie este calculat in felul urmator: dupa primele doua litere (IP), prima cifra descrie protectia impotriva patrunderii corpurilor solide si variaza de la 1 (pentru corpuri solide mai mari de 50 mm) si pana la 6 (protectia totala impotriva particulelor de praf), a doua cifra descrie protectia impotriva apei si poate fi de la 1 (protectia impotriva condensului) si pana la 8 (impotriva umezelii permanente). In ceea ce priveste clasele de izolatie, acestea se impart in mai multe categorii. Conform STAS 6247-60, masinile si aparatele electrice trebuie sa fie construite cu materiale electroizolante ce le aseaza in diversele categorii in functie de temperatura care le caracterizeaza stabilitatea termica.
- Clasa de izolatie Y - 90º C. Materiale care pot functiona pana la 90º C, cum ar fi izolatiile din bumbac, matase sau hartie neimpregnata in lichide electroizolante.
- Clasa de izolatie A - 105º C. Materialele folosite pentru aceasta clasa sunt bumbacul, matasea si hartia impregnata in lichide electroizolante.
- Clada de izolatie E - 120º C. Pentru clasa E se folosesc pelicule organice sau sintetice dovedite experimental ca pot functiona pana la 120º C.
- Clasa de izolatie B - 130º C. Materiale pe baza de azbest si fibre de sticla.
- Clasa de izolatie F - 155º C. Materiale pe baza de azbest si fibra de sticla.
- Clasa de izolatie H - 180º C. Materiale pe baza de azbest, fibra de sticla si compunduri silico-organice.
- Clasa de izolatie C – peste 180º C. Pentru ultima clasa se folosesc materiale pe baza de cuart, sticla si portelan.

Dezumidificator Aer :Eficienta ventilarii, conditionarea aerului, confortul termic al lociuntei dvs., - toate aceste caracteristici sunt importante pentru noi. Asa cum am mentionat mai sus, achizitionarea unui ventilator trebuie sa respecte presiunea si depitul ce resulta din proiectul incaperii noastre, de tipul instalatiilor, de consumul de energie electrica, de nivelul de zgomot, de conditiile de functionare precum si de costul aparatului. Bineinteles, cele mai recomadate sunt ventilatoarele cu un consum redus de energie electrica. La alegerea ventilatoarelor pentru spatii cu pericol de explozie se va opta pentru un ventilator antiex. Indiferent de modul de montare a acestora, ele trebuie sa includa dispozitive de amortizare a vibratiilor astfel incat nivelul zgomotului sa fie diminuat.

Dezumidificator Aer

Ai o ferma de pasari si cauti un sistem de ventilatie adecvat si care sa nu faca o gaura in bugetul micii tale afaceri? Sau poate vrei sa gasesti un ventilator de calitate pentru garajul tau? Oferta pentru ventilatoare este una diversa. Produsele se pot imparti pe mai multe categorii, in functie de mediul pentru care sunt folosite. Acestea, la randul lor, se impart in alte 2 categorii. Prima se refera la ventilatorul centrifugal si a doua la ventilatorul axial. Un ventilator centrifugal se foloseste de obicei pentru camerele fara ventilatie naturala si foloseste puterea centrifuga pentru a „impinge aerul” in sistemul de ventilatie a unei cladiri. De obicei acest tip de ventilatoare este mai scump. Tipul de ventilator axial este cel mai frecvent intalnit. Aerul extras este tras prin rotor, paralel cu axul in jurul caruia se rotesc lamele. De obicei, in mediul casnic, tipul acesta este folosit pentru camere mici, cum ar fi bai si toalete. In acest caz, ventilatorul este montat direct in perete sau intr-o fereastra. Pentru mediul cu atmosfera potential exploziva se folosesc ventilatoare speciale, antiexplozive (Eex-e). Modelul TD-800/200 ATEX/Eex-e de exemplu este un ventilator industrial de tip axial utilizat pentru vehicularea aerului prin tubulatura in astfel de medii periculoase. Este recomandat sa fie folosit in locuri cu pierderi de presiune medii. Motorul asincron monofazat are un grad de protectie IP44 si este situat in clasa de izolare B.

Pentru a mentine umiditatea caminului dvs. in parametrii normali, noi va recomandam sa incercati dezumidificatorul de aer. Prevenind formarea mucegaiului si a igrasiei, dezumidificatorul are un rol important pentru sanatatea dvs. si mentinerii in stare buna a intregii case. Aparatul este silentios si poate fi folosit non-stop. Datorita rotilor sale, poate fi manipulat cu usurinta in orice camera doriti dvs. Aparatul este inzestrat cu un hidrostat ce poate fi reglat in functii de nivelul de umiditate al camerei. Folosind un asemennea aparat, mirosul va capata un plus de prospetime ; veti respira un aer mult mai sanatos lipsit de diferiti alergeni. Prin urmare, un nivel ridicat al umiditatii determina aparitia iritatiilor cutanate si nazale. Un alt avantaj al dezumidificatorului de aer este faptul ca puteti usca rufele in mai putin de o zi, pastrandu-le mirosul de prospetime si curat. Unele aparate pot scoate pana la 30 l zilnic de vapori de apa, o cantitate destul de mare.

Ventilatie : Ventilatoare din inox, de asemenea, pot sa ne fie de mare folos. Daca sunteti in cautarea un ventilator profesional fabricat din inox, noi va o ferim o multime de modele practice. Datorita unui design special, aceste sisteme de ventilatie pot fi aplicate in birouri, restaurante, hoteluri, baruri, depozite, fast-food-uri, spatii comerciale, etc. Deci sunt practice si utile. Etanseitatea este o caracteristica importanta. Astfel, orice ventilator trebuie sa fie etans si bine izolat termic tocmai pentru a reduce consumul de energie electrica. Fiind prevazute cu atenuatoare de zgomot fac posibil reducerea nivelului de zgomot. Noi va garantam calitatea materialelor folosite pentru fabricarea unui sistem de ventilatie. Bineinteles, buna functionare a unui ventilator depinde in mare parte si de felul instalarii aparatului. In acest sens, societatea noastra va ofera profesionalism si multa experienta in domeniu.

Dezumidificator Aer Pentru industria miniera, unde exista pierderi mari de sarcina sunt folositeventilatoare de inalta presiune. Construite din materiale rezistente, cu un design robust, ventilatoarele sunt de asemenea proiectate sa functioneze in medii corozive. Gama HTP de la SODECA ofera ventilatoare certificate ATEX. Modelul HTP -50-2T-4 de exemplu, primul din serie, foloseste un motor electric de 3kW protejat de o carcasa lunga de otel cu grad de protectie IP 55. Temperatura aerului vehiculat poate varia intre -20ºC si +70ºC. Avand in vedere mediul de aplicatie, gama HTP poate acomoda si cerinte pentru ventilatoare industriale cu un debit de pana la 156.800 mc/h. Tot pentru mediile unde se cer ventilatoare de inalta presiune, dar folosind principiul centrifugal sunt si cele din seria CA, de la acelasi producator, SODECA. Diferenta insa, pe langa principiul de functionare, este faptul ca seria CA poate functiona in medii cu temperaturi mai ridicate. Modelul CA-234-2T, primul din serie poate vehicula aer cu temperatura de pana la 120ºC si, in cazul cererilor speciale, chiar pana la 250ºC. Ventilatorul centrifugal are o structura de aluminiu si o carcasa tratata anticoroziv cu o rasina speciala. Gradul de protectie este acelasi cu cel al ventilatoarelor axiale pentru tubulatura din seria HTP, adica IP55.

Ventilator Ai o ferma de pasari si cauti un sistem de ventilatie adecvat si care sa nu faca o gaura in bugetul micii tale afaceri? Sau poate vrei sa gasesti un ventilator de calitate pentru garajul tau? Oferta pentru ventilatoare este una diversa. Produsele se pot imparti pe mai multe categorii, in functie de mediul pentru care sunt folosite. Acestea, la randul lor, se impart in alte 2 categorii. Prima se refera la ventilatorul centrifugal si a doua la ventilatorul axial. Un ventilator centrifugal se foloseste de obicei pentru camerele fara ventilatie naturala si foloseste puterea centrifuga pentru a „impinge aerul” in sistemul de ventilatie a unei cladiri. De obicei acest tip de ventilatoare este mai scump. Tipul de ventilator axial este cel mai frecvent intalnit. Aerul extras este tras prin rotor, paralel cu axul in jurul caruia se rotesc lamele. De obicei, in mediul casnic, tipul acesta este folosit pentru camere mici, cum ar fi bai si toalete. In acest caz, ventilatorul este montat direct in perete sau intr-o fereastra. Pentru mediul cu atmosfera potential exploziva se folosesc ventilatoare speciale, antiexplozive (Eex-e). Modelul TD-800/200 ATEX/Eex-e de exemplu este un ventilator industrial de tip axial utilizat pentru vehicularea aerului prin tubulatura in astfel de medii periculoase. Este recomandat sa fie folosit in locuri cu pierderi de presiune medii. Motorul asincron monofazat are un grad de protectie IP44 si este situat in clasa de izolare B.

More results:
Ventilatoare Dezumidificator Aer Ventilatie