Socializing

nieuwsbrief

Januari 2014

De eerste week van het nieuwe jaar is al weer bijna voorbij en de feestdagen zitten er weer op. Dit is voor veel studenten het moment dat ze erachter komen dat ze in december zichzelf iets teveel hebben laten gaan. Heb jij net als zo velen iets te veel gegeten, gedronken en lekker lui aan gedaan? Geen nood! Socializing geeft je weer genoeg mogelijkheden om weer in vorm te komen en daarnaast vrienden voor het leven te maken. In deze nieuwsbrief staat alle informatie over komende activiteiten die door ons worden georganiseerd dit jaar. Door gezamenlijke, intensieve en sportieve activiteiten willen we dit jaar een gezonde start maken.

Wat hebben we deze maand?

Deze maand hebben we een aantal fysieke inspanningen voor jullie in petto. Voor de fanatiekelingen organiseren we namelijk een bootcamp, een mudrun, een middag wandklimmen en een verrassingsactiviteit. Socializing zou haar naam geen eer aan doen als deze bezigheden niet erg gezellig zouden zijn en op een leuke manier afgesloten worden afgesloten. Extra informatie over al deze activiteiten, prijzen en afsluiters vind je op onze website.

Bootcamp

Om het jaar goed te beginnen zetten we jullie gelijk aan het werk met een intensieve bootcamp. Het begint om twaalf uur 's middags en eindigt om tien uur 's avonds. Schrikt niet, want het is niet de bedoeling dat je de hele dag intensief bezig bent. Na de intensieve inspanning is er namelijk een gezellige barbecue om weer even op krachten te komen. Op de locatie zijn douches aanwezig, dus er is een mogelijkheid om je op te frissen en je klaar te maken voor een feestelijke avond. Na de barbecue kun je lekker tot rust komen bij een kampvuur, kortom gegarandeerde gezelligheid!

De eerste twee consumpties van dit jaar nemen wij uiteraard voor onze rekening, zo willen we jullie allemaal bedanken voor de gezelligheid van vorig jaar. Klik hier voor de details en om je in te schrijven.

Wandklimmen

Voor iedereen die de bootcamp te intensief vindt, of daardoor juist niet genoeg kan krijgen van deze gezamenlijke activiteiten, organiseren we ook een middagje wandklimmen. Om echt volledig in vorm te komen, wordt het tijd dat de bovenarmen weer eens flink aan het werk worden gezet. In deze middag zullen we gaan klimmen op verschillende wanden, met diverse moeilijkheidsgraden. We zullen om één uur vertrekken vanaf de bushalte aan de Zernikelaan tegenover de Albert heijn. Klik hier voor de details en om je in te schrijven.

Mudrun

De mudrun is dit jaar een extra evenement die we toevoegen aan een reeks leuke activiteiten. Wij hebben het officiële mudmasters parcours tot onze beschikking voor deze dag. Deze dag biedt jullie de mogelijkheid om in teamverband een run van 6 of 12 kilometer af te leggen, waarbij je verschillende obstakels moet trotseren. Na de run kan iedereen zich opfrissen in de douchecabines. De dag zal worden afgesloten met een borrel, waarbij iedereen twee gratis consumpties krijgt. Aangezien velen van jullie een bijbaan hebben is de mudrun om de koopzondagen heen gepland, daarom zal de mudrun plaats vinden op de derde zondag van januari.

Mystery Event

Wat mag je van deze dag verwachten? Adrenaline, teamwork en een afterparty. We kunnen er helaas niet veel over zeggen, maar dit wordt wel het gaafste evenement van januari! Om je toch een beetje voor te bereiden op wat er gaat komen, geven wij je de volgende tips mee: extra kleding en goed isolerende sportkleding.

Met vriendelijke groet,

Jeffry Steenbergen
Socializing activiteitenplanner
Jrs.steenbergen@socializing.com


Big image