Nicer Dicer

Met de Nicer Dicer zet u in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel!

Met de Nicer Dicer zet u in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel!

Houdt u van eten, maar heeft u een hekel aan koken? Dan is de Nicer Dicer net wat voor u. Want met de Nicer Dicer snijdt u razendsnel groenten, fruit en andere ingrediënten voor een voortreffelijke maaltijd. U hoeft dus nooit meer lang in de keuken te staan, om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Koken was nog nooit zo leuk!

Van een warme maaltijd tot een koud buffet, met de Nicer Dicer wordt de bereiding stukken eenvoudiger, of u nu een keukenprins bent of niet. Want u hoeft echt geen ervaren kok te zijn, om gebruik te kunnen maken van de Nicer Dicer.

De Nicer Dicer maakt het iedereen gemakkelijk, want groenten en fruit snijden wordt een peulenschil! Dat is erg handig, bijvoorbeeld wanneer u gaat studeren, en koken nog een groot avontuur voor u is. Maar ook wanneer u veel haast heeft, is de Nicer Dicer een uitkomst. Doordat u veel tijd bespaart, houdt u meer tijd over voor andere, leukere dingen. Dat is toch mooi meegenomen? Na verloop van tijd zult u zich afvragen, hoe u het ooit zonder de Nicer Dicer heeft kunnen stellen…

Bovendien wordt de Nicer Dicer geleverd met allerlei handige extra’s. Met de handige opzetbare rasp garneert u moeiteloos elk gerecht met de fijnste ingrediënten. En door de handige beschermhoes gaat de Nicer Dicer nog langer mee. En mocht u groene of fruit overhouden, dan komt het bijgeleverde vershouddeksel van de Nicer Dicer prima van pas. Zo kunt u nog langer genieten van uw gesneden groenten en fruit. Neem eens een kijkje op Nicerdicershop.net, en overtuig u zelf!

Mocht u door de Nicer Dicer plezier hebben gekregen in koken, dan kunt u met behulp van het bijgeleverde handige receptenboek nog meer inspiratie op doen. Hierin vindt u namelijk allerlei heerlijke recepten, die u met uw nieuwe Nicer Dicer in een handomdraai op tafel zet.