Йогомания 10: Късно лято 2015

18 - 21 септември 2015 г., Сивири, Гърция

Здравейте, приятели на йога!

Идва месец септември, първият месец след лятото, който съдържа в името си буквичката „р“… Да, идва есента. Какво можеш да направиш ли? Можеш да се включиш в

„ЙОГОМАНИЯ – КЪСНО ЛЯТО 2015“.

Това е един чудесен начин да удължиш лятото и то да продължи, докато се наслаждаваш на кристално чистата вода на Егейско море.

А като бонус – една възможност да се слееш с природата, практикувайки йога в непосредствена близост до морето. На самия плаж, където да увеличиш своята прана, докато вдишваш йодни пари по време на сутрешната пранаяма.

Ако искаш да пречистиш тялото, ума и душата си от всичко ненужно, можеш да опиташ шаткармите (очистителни практики) под ръководството на опитен учител.

Използвай възможността да се потопиш в една чиста енергийна среда чрез йога, природа и разбира се, безброй положителни емоции. Можеш да вземеш и приятели, тъкмо ще е още по-весело! :)

КЪДЕ:

Гърция, Халкидики, Касандра, Сивири

КОГА:

18 – 21 септември 2015 г.

ВОДЕЩ: ТАТЯНА АТАНАСОВА (карма санясин Атма Шуддхи)

Таня е основател и главен „двигател” на Клуб „Йога и приятели”. Тя е висококвалифициран преподавател, преминал успешно 4-месечено сертификационно обучение в йога университета Бихар Йога Бхарати (Индия). Таня практикува интегрална йога, основно Сатянанда йога от 2003 г. Има многобройни престои в ашрами в Индия и Гърция, участвала е в десетки йога-семинари в България и чужбина, както и в редица други мероприятия и лекции. Член е на Българско Сдружение Аюрведа.Таня се отличава с изключителна отдаденост и топлина към своите курсисти, както и енергия, и гъвкавост не само на тялото, но и на духа. Притежава нестандартен, богат и извънреден житейски опит, цени чистотата у хората, обича да помага и да говори с тях. Като йога учител, тя е по-скоро с благ, отколкото със строг подход към всеки практикуващ. Качеството на йога програмите са гарантирани от нейния стремеж към постоянно усъвършенстване и подобряване състоянието на практикуващите йога курсисти, а учителското призвание носи в себе си по наследство. Богатият й професионален опит и образованието й са в областта на информационните технологии.

НАСТАНЯВАНЕ - по двама човека в стая:

ХРАНЕНЕ - вегетарианско меню и риба:

  • 3 закуски;
  • 3 вечери.

ЙОГА ПРОГРАМА – 2 сесии дневно:

  • сутрешни йога класове;
  • пречистващи практики;
  • мантри и медитации;
  • активна релаксация;
  • ...........и още много други приятни преживявания


===================================

СНИМКИ от други Йогомании: март 2012, май 2012, септември 2012, май 2013, май 2014, септември 2014

ТАКСИ УЧАСТИЕ:

195 лв. - такса настаняване и изхранване за участници в йога програмата
100 лв. – стандартна такса йога програма
90 лв. – такса йога програма за притежателите на клубна карта на Клуб „Йога и приятели“

Таксата за йога програма ако сте без настаняване и изхранване заедно с групата е 150 лв.

ЗАПИСВАНЕ:

Записването става с плащането на капаро от 100 лв. най-късно до 11 септември 2015 г. на място при нас или онлайн. Всички такси следва да са внесени до 16 септември 2015 г. или до изчерпване на местата.

!!! Моля първо се обадете на тел. 0888 246 777, за да проверите свободните места и за да е сигурно, че ще има човек от екипа, който да Ви посрещне.

ТРАНСПОРТ:

100 лв. на седалка - осъществява се с лицензиран автобус на фирма „Хоризонт“ ЕООД. Отпътува се на 18 септември 2015 г. сутринта от София и се връщаме на 21 септември 2015 г. вечерта.

Местата за транспорта са ограничени и ако желаете да участвате и Вие е добре да побързате!

Ваканцията ще се осъществи при минимум 10 записани. Платено капаро не се възстановява.

При още въпроси, моля обадете се на тел. 0888 246 777.

Йогомания 10: Късно лято 2015

Friday, Sep. 18th, 7am to Monday, Sep. 21st, 10pm

yл. Сердика №13, Бизнес център, вх. Б

Sofia

За повече информация, посетете нашия сайт - www.ЙогаиПриятели.com.