Lefit heeft een stageplaats

werken en leren in een rijksmonument

Ben jij op zoek naar een stage of leer werkplek?

Onze organisatie

Lefit (www.lefit.nl ) is een jonge recruitment & interim organisatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Wij bestaan ruim 4 jaar en zijn gevestigd in Breda in het Rijksmonument de 3 Hoefijzers. Lefit is een betrokken partner voor opdrachtgevers en kandidaten. Wij bemiddelen in functies vanaf hbo werkdenkniveau in de vakgebieden Finance, ICT, Sales & Marketing en Engineering.

Onze klanten zijn overwegend groot zakelijke ondernemingen en multinationals gevestigd in Zuidwest Nederland.

Stage omschrijving

Als stagiair(e) binnen ons bureau heb je een veelzijdige functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het creëren van een positieve “buzz” rondom ons label. (dmv effectief communicatie, inzet PR, social media etc.) Anderzijds werk je binnen recruitment operationeel mee aan het vinden van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat wij je gedegen zullen inwerken om als (re-)searcher werkzaam te kunnen zijn en jij tegelijkertijd jouw creatieve inbreng benut om ons communicatiebeleid verder vorm te geven (dwz het ontwikkelen van templates binnen ons crm systeem, het optimaliseren van de communicatie en traffic op onze site, etc.)

Wie zoeken we?

Voor deze veelzijdige stageplaats zoeken wij een enthousiaste, commerciële/ creatieve en mensgerichte HBO student met kennis en interesse in online marketing en werving via social media (templates, optimalisatie, etc).

In overleg zal de duur en de start van de stageperiode worden bepaald. Goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal en computervaardigheden zijn vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, graag initiatief neemt en kennis en affiniteit hebt met de aspecten van digitale communicatie. Je bent eveneens communicatief vaardig, nauwkeurig en nieuwsgierig.

Wat hebben we te bieden?

Lefit is gevestigd in het prachtige kantoor “de 3 hoefijzers” aan de rand van het centrum in Breda. Wij besteden veel aandacht aan jouw ontwikkeling en begeleiding in onze organisatie. De stage heeft een meewerkend karakter, maar wanneer relevant is het uitvoeren van een aanvullende stageopdracht bespreekbaar.

Daarnaast kenmerkt Lefit zich door dynamiek en mogelijkheid tot eigen inbreng en ontplooiing. Wij bieden een stageplek waar je alle facetten van het bedrijfskundige vlak voorbij ziet komen en waar je dus volop mee kan draaien in de dagelijkse processen.

Meer informatie?, neem contact op met Ivo Niesen, 06-24860308, i.niesen@lefit.nl

Big image