Pridružite se timu uspesnih !!!

Besplatna registracija i obuka !!!

Koliko puta do sada ste prosli pored ovakvih oglasa u vezi SFI kompanije a da niste bili ni svesni da iza tih oglasa se krije novac koji čeka na vas.Sve sto je potrebno da uradite je da kliknete na registracuju koja se nalazi pri dnu ove stranice i da popunite formular sa punim imenom i prezimenom.
SFI je na engleskom jeziku ali ima google translate tako da vam nije potrebno znanje engleskog jezika (i Ja ne znam engleski a radim uspešno ovaj posao kao i stotine drugih kolega).
Kada to uradite dodajte me na facebook da vam pomognem oko početnih koraka i da vas naucim kako da dođete do gore pomenutog novca.Ne obećavam vam brzu zaradu ali vam obećavam zaradu koja će kroz par meseci biti bar upola prosečne plate u Srbiji i koja će da raste kako vreme prolazi.
Sumnjate?
Imate pravo,ali zar mislite da par hiljada nas voli da radi ovo neprekidno i vise od 5 godina iz čistog zadovoljstva,grešite ,radimo zato što zarađujemo!
Svakog 15. u mesecu primamo platu na payoneer karticu koju dobijamo od SFI kompanije.

Hajde da radimo !!! Čekam na vas !!!

Šta je to SFI i čime se bavi?

SFI(Strong Future International) je kompanija koja se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 90.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu.

Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.

SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita.

Načini zarade u SFI?

  1. Stvaranje vlastitog Tima
  2. Promocija proizvoda iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 90.000 proizvoda
  3. Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
  4. Zarada dovođenjem drugih prodavaca
  5. Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija

(PREPORUČLJIVA REGISTRACIJA SA GMAIL ADRESOM)

NAKON REGISTRACIJE PROVERITE SVOJ MAIL !