Curs intensiu d'estiu de Violí

Formació violinística i cambrística

A càrrec de Christian Torres i Heriberto Fonseca Jr.

A qui va adreçat: Estudiants de violí de Grau Professional, Grau Superior i últims cursos de Nivell Elemental


Curs a càrrec de Christian Torres

Dates: 29 de juny, 1 de juliol i 6 de juliol de 2021

Horari: tarda a partir de les 16h els dies 29 i 1, i pel matí el dia 6(al formulari d'inscripció podeu posar les vostres preferències horàries)


Curs a càrrec d'Heriberto Fonseca Jr.

Dates: a convenir des del 25 de juny fins al 22 de juliol de 2021 (al formulari d'inscripció podeu posar les vostres preferències de dies)

Horari: a convenir matí o tarda (al formulari d'inscripció podeu posar les vostres preferències horàries)


En que consisteix: classes individuals de 1h. Pots agafar fins a 8 sessions indicant els dies i els mestres


Professor: Christian Torres o Heriberto Fonseca Jr.


Descripció: Curs intensiu de violí, en el qual especialment es treballaran temes pedagògics com ara activar i millorar la capacitat d'escoltar, sentir i aplicar el coneixement per a desenvolupar la capacitat en l'aprenentatge: aprendre a aprendre.

El treball serà pràctic, tenint en compte les necessitats específiques de cada alumne, com ara la posició del cos i les mans, la constant "so-afinació-expressivitat", les tècniques de primera vista, el treball de la relació de la pulsació en la interpretació, fórmules d'estudi per tal de resoldre passatges tècnics-musicals amb rapidesa i efectivitat en un mínim de temps possible.


En aquest curs podreu...

- Començar un nou programa per al curs vinent

- Repassar repertori de cambra

- Fer unes classes de reforç tant violinístic com cambrístic

- Aprofundir en la metodologia de treball

- Preparar passatges orquestrals i tot aquell repertori per a proves de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya o altres orquestres nacionals i internacionals


Preu classes individuals:

=> 1 classe 42 Euros

=> 2 classes 78 Euros

=> 3 classes 117 Euros

=> 4 classes 153 Euros

=> 5 classes 185 Euros

=> 6 classes 216 Euros

=> 7 classes 245 Euros

=> 8 classes 280 Euros


*Totes les classes tenen una durada de 60 minuts

*Us confirmarem l'horari concret una setmana abans del curs i una vegada tancades les inscripcions


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat

Christian Torres

Estudis superiors a l'ESMUC amb els professors Agustín León Ara y Yuri Volguin. Màster en interpretació a la Hochschule für musik "Hanns Eisler" de Berlin amb Feng Ning. Membre fundador del Trio Pedrell, estudien junts un màster en l'especialització de música de cambra amb el professor Markus Becker a la Hochschule für Musik de Hannover. Guanyador de nombrosos premis a nivell nacional i internacional, ha actuat en sales a nivell mundial com el Carnegie Hall de Nova York, el Konzerthaus de Berlin o el "National center for the performing arts" de Beijing i com a solista a l'Auditori de Barcelona i el Palau de la música catalana. Actualment és professor d' "El Musical- Centre autoritzat de Grau Professional de Bellaterra" i membre de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae, Lleidart Ensemble i Giorquestra amb els qui ha participat com a concertino.

Heriberto Fonseca Jr.

Estudia a la prestigiosa escola Chetham’s School of Music de Manchester, on acaba els seus estudis superiors a la Royal Northern College of Music amb el professor Benedict Holland. Màster en interpretació a l’ESMUC amb el professor Kai Gleusteen. Guanyador de diversos concursos a nivell nacional i internacional, la seva carrera s’encamina cap a la musica de cambra per a violí i piano i quartet de corda, actuant a sales com el Bridgwater Hall, Wigmore Hall de Londres o Palau de la Música. Actualment és membre de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i la seva vocació per la educació i pedagogia musical el porten a desenvolupar la seva faceta com a professor al Conservatori El Musical de Bellaterra i al Conservatori Liceu de Barcelona.