Spaghettiavond

Chirumbero & KSA Torrewachters Rumbeke

Grootse Spaghetti Avond op 5 oktober 2012

Geheel in het thema 'wij bouwen' ontvangen wij u vanaf 19u00 graag in bouwwerf Den Hazelt (@ Rumbeke) om mee te komen smullen met de CHIRO & KSA. Voor het eerst sinds het legendarische RumRock-festival slaan wij de handen in elkaar om een bom van een evenement op poten te zetten. De aanleiding hiertoe vormt de bouwplannen die bij beide jeugdbewegingen op til staan. Deze plannen leven sinds enkele jaren en zijn er gekomen doo

r de prangende vraag hoe we kunnen tegemoet komen aan het groeiende ledenaantal en meer kwaliteitsvolle speelomgeving voor onze leden. KSA Rumbeke plant daarom de komende jaren een bijbouw en een totale heropwaardering van het huidige lokaal plus de omgeving errond. Chirumbero is druk bezig met plannen maken om een volledig nieuw lokaal neer te poten op een nieuw en mooi terrein in Rumbeke.

Het zou prachtig zijn als ook jullie hier een steentje aan kunnen bijdragen en we jullie mogen verwelkomen op 5 oktober. Wij zorgen alvast voor een sfeervolle zaal & verwarmde eetterras; bediening in stijl en een bijzonder verzorgde spaghettimaaltijd - a volonté. Voor kinderen toveren wij de chiro-zolder om tot een gezellige cinema waar jullie vanaf 19u30 heel de avond terecht kunnen.

Waarheen?

Friday, Oct. 5th 2012 at 7pm

Pastoor Slossestraat, Rumbeke, Roeselare, België (Den Hazelt)

INSCHRIJVEN:

* koop (cash) een kaart bij iemand van de leiding van de CHIRO of KSA
* of mail naar ksa.chiro.bouwen@gmail.com en schrijf het inschrijvingsbedrag over op rek.nr. BE 28 3770 3577 1920.

7 euro kinderen (-12) * 10 euro volwassenen
Inschrijven tegen ten laatste vrijdag 28 september 2012 - Wees er snel bij!