Verkeer en vervoer

Verkeer meer milieuvriendelijk maken, congestie tegengaan

Oplossingen milieuvervuiling, en congestie

carpooling; werknemer gaat samen in één auto zodat niet iedereen zijn eigen auto meeneemt. In overleg met werkgevers gaan om meer thuis te werken. Flexibele werktijden, dat ze later mogen begginen zodat de spits minder file krijgt. Elektrische fietsen inzetten. Minder vrachtwagens en goederenvervoer. Bedrijfen stimuleren in meer goederen te vervoeren met de trein of boot. minder lease-autos en meer lease-fiesten. Of een nieuw soort vervoer uitvinden

Hoe dit aan de slag kan worden gezet

Mensen vertellen wat voor voordelen dit aan hun zouden geven. reclame, flyers, kopjes in de krant, etc. Elektrische fietsen en andere soorten milieuvriendelijk vervoer goedkoper maken. Meer ontwerpers aan de slag laten gaan met nieuwe vervoers middelen bijvoorbeeld vliegende auto's.

Bronnen en zelfreflectie

Bronnen

Wereldwijs aardrijkskunde boek, Internet en mijn moeder.

Zelfreflectie

Eerst ging het wat langzaam omdat ik het lastig vond. Maar daarna wist ik hoe ik verder aan de slag moest en ging het beter. De poster is wel een week te laat ingeleverd maar dat kwam omdat ik de lattste week ziek was. En in de daltonweek herrinert was dat ik de poster nog moest maken.