Bedrijf van de maand !

Stichting TessUnlimited

Word het Bedrijf van de maand !

Stichting Tess Unlimited is een Nederlandse stichting gevestigd in Guatemala. Al 7 jaar lang opereren wij elk jaar meer dan 200 kinderen die worden geboren met schisis (hazenlip en/of open gehemelte). Een relatief simpele operatie die voor kinderen een plek in de maatschappij mogelijk maakt.

In Guatemala lijden er helaas nog altijd vele kinderen aan ondervoeding en bij kinderen die geboren zijn met schisis ligt het percentage nog hoger (95% van alle kinderen zijn ondervoed!). Door deze ondervoeding is het uitvoeren van de nodige operatie(s) onmogelijk. Om deze reden zijn wij het melk project gestart.

€40,- per maand per kind

In het melk project worden er gemiddeld 100 kinderen per maand voorbereid voor de operatie. De meeste kinderen zitten gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden in het melk project. Dit om op het juiste gewicht te komen. De kinderen hebben een minimaal gewicht nodig om geopereerd te worden. Voor €40,- per kind per maand kunnen wij hun voorzien van voldoende melk, vitamines, speciale flessen, laboratorium onderzoek en een bezoek aan een kinderarts.

Gelukkig worden wij gesteund door bedrijven zoals u om het melk project voort te zetten en hopen wij ook dit jaar weer vele kinderen gelukkig te maken met deze belangrijke operatie!

Wij zoeken bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen het gehele melk project willen steunen voor 1 maand. Voor de maand januari heeft het bedrijf DeGoede.com uit Brummen ons geholpen met de kosten van het hele melk project á € 4000,-. Voor de maanden februari t/m december zijn wij nog op zoek naar bedrijven die een verschil willen maken.


Het melk project is dermate belangrijk, omdat zonder het melk project de honderden kinderen die jaarlijks worden geboren in Guatemala met schisis geen operatie kunnen krijgen door de extreme ondervoeding. Door het melk project te ondersteunen geef je honderden kinderen hoop op een goede toekomst.

Als waardering voor een maand steun krijgt U


  • Een persoonlijke bedank foto van de patiënten en hun ouders die na het melk project is gemaakt. Zoals u op de voorbeeld foto kunt zien wordt uw bedrijfsnaam en logo op de banner geplaatst. Deze foto wordt op onze website www.tessunlimited.com geplaatst (met gemiddeld 25.000 bezoekers per jaar) en op onze Facebook pagina TessUnlimited waarbij elke dag meer dan 1700 mensen worden bereikt.
  • Een collage met foto´s van het melk project van de betreffende maand
  • Het bedrijf dat het melk project compleet ondersteunt krijgt 10 verjaardag kalenders speciaal gemaakt door TessUnlimited die u kunt verspreiden onder uw personeel.
  • De stichting is geregistreerd in Nederland en heeft een ANBI status waardoor het mogelijk is om de donatie als gift aft te trekken van het belastbaar inkomen.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd?

Wilt u als bedrijf het verschil maken? Neemt u dan alstublieft contact op met tessa@tessunlimited.com!


Alvast hartelijk dank!

Big image