Attefallshus, positiva känslor i m²

Attefallshus AB levererar attefallshus över hela Sverige.

Vi är Attefallshus!

Genom idérikedom och konstruktiva lösningar, hjälper vi våra kunder till att få sitt skräddarsydda Attefallshus precis så som man önskar.

Hjärtligt välkommen!


Den här sidan visar ett axplock av våra produkter/tjänster.
För mer ingående information besök vår websida www.attefalls.se eller ring 031-7977100. Emaila går fint också på: info@attefalls.se

#attefallshus #compactliving #25kvadrat #25sqm #bygglovsfritt #gäststuga #Friggebod #minivilla
Big image
25 kvadrat Kärlek är ett attefallshus som verkligen utnyttjar regelverket till fullo. Med 4 m till nock och en projicerad byggyta på 25 kvadrat är måttet rågat.

Huset rymmer det mesta man kan tänkas behöva för ett behagligt boende som tex sovloft, WC/dusch, vardagsrum och kök. Tack vare en begränsad takvinkel på 6 grader vinner man höjd på större delen av sovloftet. Loftet rymmer lätt en 180 säng då ytan mäter 10,8 kvm.

Med effektiv förvaringslösning vinner man värdefull golvyta. Ett signum för Attefallshus AB är just smarta interiörlösningar. Vi gillar att tänka utanför den berömda boxen.

På bilden ser man även vår friggebod 15 kvadrat Glädje. Varför inte kombinera? Tillsammans med ett gemensamt formspråk skapas en solid känsla.

#attefallshus #compactliving #25kvadrat #15kvadrat #bygglovsfritt #minivilla #gäststuga #bygglovsfritt
Big image
25 kvadrat Frihet är ett ljust och trevligt attefallshus. Med smart planlösning får man in det mesta som gör livet härligt. Med en generös innerhöjd finns det gott om möjligheter till smarta förvaringslösningar. Huset rymmer en generös köksdel som knyts ihop med vardagsrummet. Sovrummet ligger separat och med en enkel integrerad skjutdörr låser man ut ljuset för att ge god förutsättning till god sömn. I anslutning till sovrum finns WC/dusch.

Det stora öppningsbara fönsterpartiet öppnar upp huset och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Underbart härligt under varma sommardagar...

Som sagt ett mycket trevligt attefallshus!
Big image
25 kvadrat romantik, ett vackert attefallshus med traditionellt sadeltak. Huset utnyttjar höjden så att två praktiska sovloft kan utnyttjas. Loften ger lätt utrymme för 180×200 sängar och med det lilla pitoreska loftfönstret (40×40 cm) får man ett värdefullt ljusinsläpp samt härlig ventilationsmöjlighet under varma sommardagar.

Likt våra andra modeller så är möjligheterna näst intill obegränsade. Vi skräddarsyr attefallshuset för att passa in perfekt till förhållanden på kundens tomt och förutsättningar.
Big image
25 kvadrat Glädje är ett fint och funktionellt attefallshus. Med pulpettak passar det fint in med moderna funkishus. Likt 25 kvadrat Frihet är planlösning effektiv. Huset som demonstreras här är är inredd med specialanpassade möbler.

Vi tar fram interiöra lösningar som verkligen utnyttjar det förhållandevis begränsade utrymme. Compact living är den nya livsstilen och med den följer spännande utmaningar. Vad är ni i behov av? Vi hjälper er med att ta fram specialanpassade lösningar för att ge er optimal funktion med ett attraktivt yttre.
Big image

Attefallshus 25 kvadrat lycka är oerhört flexibelt. Med sitt pulpettak passar detta hus utmärkt bredvid populära nyfunkishus. Oavsett om man behöver ett hemmakontor, gäststuga, bastu, förråd, spa mm så har vi lösningarna. Vi visar nedan några exempel på smarta planlösningar.


Det stora vikbara fönsterpartiet öppnar upp huset och låter härlig och häslosamt ljus fylla rummet. Huset som visas här rymmer ett sovrum/kontor, vardagsrum/kök och wc/dusch. Huset´s projicerade byggyta mäter 3,45 x 7,25 m.


Likt alla våra andra attefallshus kan vi anpassa huset helt efter kundens önskemål både exteriört och interiört. Anslut en trevlig pergola och terass så lyfter man upplevelsen ytterligare. Vi hjälper er med helheten, det är vi duktiga på.

Drömmer ni om ett eget attefallshus i New England-stil, då har ni kommit rätt. I samarbete med Dreams and Coffee AB och arkitekt Heidi Mikalsen erbjuder vi vackra attefallshus som reflekterar New England på ett ypperligt och smakfullt sätt.

Heidi har en fantastisk fingertoppkänsla och vi är stolta utav att vara Dreams and Coffee´s exklusiva återförsäljare utav hus som utgår från hennes ritningar. Dessa erbjuds från byggsats i enkelt grundutförande till nyckelfärdig lösning. Husen kan även skräddarsys utifrån behov och förutsättningar. Det mesta är möjligt.

Nedan visas 25 kvadrat Louise, Linnea och Filippa.
Big image
Big image
Big image

Attefallshus, The Epic Wave

Big image
Strax innan jul blev Attefallshus AB kontaktade utav Architizer i USA. Dom hade uppmärksammat oss och ett utav våra projekt. En visualisering som vi tog fram i syfte för att visa allt som är möjligt att bygga utan traditionellt bygglov. Vårt projekt som benämndes "Attefallshus filled with opportunities" var grunden till deras uppmaning att delta i deras prestigefulla årliga tävling A+ Awards. Att compact living är hett råder inga tvivel om. Vi tog spänt till oss förfrågan och började genast leka med alla de möjligheter som ges. Med ett unikt och spännande formspråk växte vårt atefallshusprojekt fram. En kombination utav attefallshus, friggebod, pergolas, terass och swimming pool... Minst sagt positiva känslor i kvadrat "Plus".

Vårt bidrag har fått namnet "The Epic Wave". Tillsammans bildar pergolas, attefallshus och friggebod en våg vid entrésidan. Installationen fångar subtilt upp intilliggande havets vågor och vågen är även knuten till den nya våg med attefallshus som kommer växa fram från söder till norr i Sverige.

Vårt bidrag till A+ Awards finns visualiserat i bilder och filmklipp nedan. Vi får se vad som händer. Hur som helst så är det en enorm bekräftelse att bli bekräftad på andra sidan atlanten.

The Epic Wave | the movie | Architizer A+ Awards, USA

The Epic Wave
Ska ses i 1080p

Attefallshusparken

Big image
Vår virtuella attefallshuspark växer så det knakar. Håll utkik på vår websida för här sätts det upp nya vackra attefallshus löpande. Mycket spännande händer just nu på attefalls.se

Attefallshusintresserad? Välkommen in på en kopp kaffe!

Att bolla idéer och drömmar är roligt. Vi tycker det är oerhört spännande och utmanande att få möjligheten till att överraska. Har man möjlighet så tycker vi det är kul att träffas på vårt fina kontor.

Drömmer ni om ett eget attefallshus?

Hjärtligt välkommen!
Attefallshus AB

Niklas Madden,
VD/grundare

Fyll i vårt intresseformulär så återkommer vi