INTERNET REVOLUCIJA, NA BALKANU

DODJITE , UVERITE SE I SAMI

Sistem rada Kompanije

SFI je kompanija koja se bavi on-line trgovinom od 1998.god.


Ima preko milion registrovanih filijala u 200 zemalja sveta. U sklopu svoje online trgovine TripleClicks.com nudi asortiman od preko 97.000 različitih proizvoda. Ima više od 50 načina naplate proizvoda što obezbeđuje apsolutno nesmetanu trgovinu.


Trenutno ima preko 1.500.000 članova. U proseku svakih 20 sekundi registruje se novi član (partner) u SFI. Dakle, reč je o kompaniji koja ima ogromno iskustvo u on-line poslovanju, koja je uvek belezila samo rast i nikada nije poslovala sa gubitkom.


Lider Kompanije je Gary Carson , čovek koji je započeo i osnovao kompaniju SFI’s corporate headquarters in Lincoln, Nebraska. Uspešno vodi direktnu prodaju nekoliko kompanija i uz to je uspešni magazin izdavač. On je jednostavno lider u Internet marketingu, čime se bavi više od 20 godina.


Kompaniju SFI karakteriše više-milionska isplata svojim članovima (Affiliateima). Omogućuje ljudima širom sveta da se priključe globalnoj revoluciji internet poslovanja i profitiraju od toga. Svojim članovima obezbedjuje, izuzetnu obuku podrsku i razne vidove motivacije.


Na raspolaganju Vam stoji 5 načina zarade, koje sami birate u skladu sa vlastitim afinitetima.


Kompanija se pobrinula da dobijete odgovarajuću obuku (u kojoj ćete čak uživati), i neviđenu podršku.


LICNO ISKUSTVO:(obavezno procitati)!Slucajno sam video post na fejsu, svog buduceg sponzora Jasmine Milosavljevic,

cisto iz radoznalosti sam kliknuo na to, da vidim sta je u pitanju.


Kao i svaki drugi laik, pomislio sam to je internet-prevara, cista navlakusa, kao i sve ostalo......Medjutim cim sam se registrovao, NA MOJ MAIL JE STIGLA PORUKA

podrske, i dobrodoslice.


Ja nisam bio ni svestan gde sam dosao, ljudi su me docekali, kao da sam ja vec rodjeni tim lider.


Dobio sam takvu, nevidjenu podrsku,U SVAKOM MOGUCEM SMISLU, od strane svog sponzora.


Ne mozete biti svesni,kakva je to firma!!!

To je Jugoslavija u malom..... mi danas izvan americkog tla, imamo najjacu logisticku podrsku, pod tim mislim:ucionicu, sve datoteke vezane za nas posao, plus webinari (online) predavanja...


Meni se toliko svidela atmosfera kod svih nasih clanova, da smo upravo tu svi jedni za druge podrska,Iskren savet : Ovo je veoma ozbiljan i dugorocan posao, ovde se RADI !!!

Ako seljak poseje njivu psenice u jesen, on ce biti strpljiv ,odrzavace usev dok ne bude spreman za kosidbu.


Tako i ovaj posao trazi odricanje,rad i trud..sve kasnije ce se vratiti visestruko.

ZATO ne razmisljaj mnogo!


DODJI I TI, BUDI DEO USPESNOG POSLOVANJA!!!!!


VREME JE NOVAC, A DANAS NOVCA NEMA MNOGO.P.S: Znam da ce opet biti onih NEVERNIH TOMA koji ce reci; Pa da, usta moja hvalite me!


Iskreno i od srca Vas buduci sponzor: Radenko Simic