Drumetie magica in Muntii Bucegi

Un sfarsit de saptamana conectati cu natura si cu interiorul

Vom petrece doua zile jumate in inima muntilor Bucegi avand experiente profunde in locuri energetice de exceptie

Va propunem un program deosebit in care vom calatorii pe aripile tobei samanica in profunzimea Fiintei noastre si cu ajutorul elementelor naturii: pamantul, apa, focul si aerul. Vom face o calatorie in interior prin centrii nostrii energetici iar in exterior in locurile magice ale muntilor Bucegi, corspondente acestor energii. Ne vom conecta foarte intim cu Mama Pamant in pestera Ialomitei, loc care este considerat chakra radacina a Romaniei. Vom gasi elementul apa la lacul Scropoasa, unde vom putea face si o baie purificatoare si vom vizita cascada 7 izvoare, cu o apa extrem de pura, cunoscuta inca din vremea dacilor. Se zice ca Zalmolxe a dobandit nemurirea si prin consumul acestei ape. Vom face o drumetie la Babele si la Sfinx, accesand energiile lor deosebite in meditatii de grup. Vom face si o calatorie in dimensiunile magice a Lumii de Sus la varful Omul si Bucura ( centrele Ajna si Sahasrara).

Vom fi cazati la peste 1500 metri la Cabana Padina, intr-o zona energetica de exceptie.Gazdele voastre vor fi Zsombor Keresztes si partenera lui, Andreea Aron.
Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza experientelor avute metode simple si eficiente de transformare interioara si autocunoastere.
Acum foloseste aceste unelte simple in sesiuni de consiliere, iar cu ajutorul workshopurilor si a retragerilor, indruma persoanele interesate in aventura Vietii.
Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes pe
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Andreea Aron merge pe drumul autocunoasterii si regasirii de sine de cativa ani si este membra a School of Wisdom and Spiritual Adventure. A studiat si experimentat tehnici energetice si abordari diferite de autocunoastere, care i-au sporit descoperirile personale. Acum doreste sa impartaseasca cu voi o parte din darurile si experienta ei, aducand in aceasta tabara propria ei energia feminina dar si lucrul cu energia Divina Feminina.
Mai multe informatii despre Andreea pe
https://www.facebook.com/aron.andreea
http://andreeaaron.wix.com/andreea-aronCand ?

Incepand din vineri 5 august ora 16.00- ne adunam in parcarea garii din Brasov, iar cu cei din Bucuresti ne vedem la ora 17.00 in parcarea garii din Sinaia.

Drumetia se termina duminica 7 august in jurul orei 18.


Unde ?

Urcam si ne cazam la cota 1500 m, la cabana Padina.


Pentru mai multe detalii si inregistrare contactati-ne la telefon 0757-491520 sau pe email vagacskz@gmail.com.

Contributia voastra este de 250 Lei, costurile de cazare fiind incluse. Vom avea conditii de cabana, adica vom dormii intr-un dormitor mare de 16 persoane cu toaleta si dusul alaturi.

Putem manca dimineata si seara la cabana, dar aduceti cu voi mancare pentru cele doua zile de drumetie.

Locurile sunt limitate la 20 persoane !!!

Pentru inregistrare este nevoie achitarea unui avans de 100 lei.


Va imbratisam cu drag !


Zsombor si Andreea

Big image