CASALS ARTÍSTICS *El Musical* 2023

entre 4 a 10 ANYS - Instrument, música i moviment i arts

CASALS ARTÍSTICS D'ESTIU - entre 4 - 10 anys

Us proposem uns casals d'estiu artistics on a partir d'una història inventarem un mon màgic ple de música, moviment, jocs d'aigua, descoberta d'instruments, contes i cançons. També farem música amb els instruments, orquestra i col.lectives instrumentals. Serà una oportunitat per a fer música amb el teu propi instrument (la primera setmana) i per a descubrir també l'Ukelele (segona setmana).


Dos setmanes artístiques per aprendre i compartir en les que ens ho passarem molt bé!


Comptem amb professors d'El Musical que amb molta imaginació i alegria preparen aquests Casals!!

Són casals pensats per a nens/es de P4 a 4rt de primària.

CALENDARI I HORARI

Setmanes:


  • Setmana 1--> del 26 al 30 de juny de 2023 (Instruments: Violí, violoncel, piano, vent)
  • Setmana 2--> del 3 de juliol al 7 de juliol de 2023 (Instruments: Ukelele - cedits per l'escola durant aquesta setmana)


Horari:


  • de 9:00 a 14:00 (8:30 acollida pels que ho necessitin)

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Setmana 1 - (del 26 al 30 de juny)

- La volta al mon en 5 dies: Viatge musical per les diferents cultures

Mestres: Montse Ciurans, violí; Eva Bernat,piano; Albert Abad, vent; (prof. violoncel pendent confirmar)


Farem un viatge musical adaptat a les diferents edats i nivells en el que crearem un repertori de músiques i cançons i, coneixerem les diferents cultures.

Aquesta setmana està pensada per a nens que ja toquen l'instrument o que es volen iniciar. Farem orquestra/col.lectives o cor, danses, manualitats, jocs d'aigua.

Treballarem a partir d'una història per tal de despertar la imaginació i tenir un eix conductor de tota l'activitat.Setmana 2 - (del 3 al 7 de juliol)

- Uke estiu! Mou-te, canta i toca l'ukelele!

Mestres: Laia Badosa i Eva Bernat


L'ukelele és un instrument que ens obre un gran món de possibilitats musicals i creatives i ho fa d'una manera divertida i assequible per a tots els nens i nenes. Ens ajuda a viure la música en grup, a aconseguir un repte comú, i a poder cantar, tocar i ballar músiques de tot arreu. Durant aquesta setmana ens iniciarem en la seva pràctica a través de jocs, cançons, danses i altres propostes que ens ajudaran a descobrir tots els seus secrets.


*Totes les activitats estan adaptades segons l'edat

MESTRES

Eva Bernat

Nascuda a Sabadell, estudia música des de la infància a l'escola Maria Teresa Auferil de la mateixa ciutat, complementant amb estudis e dansa clàssica i moderna. S'especialitza en la pedagogia Dalcroze cursant la llicenciatura a l'Institut Jaques Dalcroze de Ginebra. Amb experiència en la docència des de fa 20 anys, actualment és mestra d'El Musical al departament de 0 a 7 anys i també imparteix classes de piano i llenguatge musical de Nivell Elemental.

Montse Ciurans

Professora de violí i especialista en metodologia Suzuki, amb una dilatada carrera violinística i docent. Des de fa més de 15 anys és cap de departament i mestre de violí Suzuki a El Musical de Bellaterra.

Anna Llorens

Nascuda a Casserres (Berguedà) cursa el Grau Superior en Interpretació Clàssica i Contemporània al Conservatori del Liceu amb el mestre Angel Luis Quintana. Posteriorment comença la formació en Pedagogia Suzuki.

Actualment combina la docència a El Musical i a l'Escola Municipal de Música de Berga i Conservatori dels Pirineus, amb els estudis en Jazz i Música moderna.

Durant els ultims anys, ha format part i ha fet enregistraments d'estudi amb diversos projectes lligats a la música d'arrel, tant europea com sudamericana, com per exemple Still Life (Portugal i Itàlia), Art.Eria (Itàlia i Argentina), The Mood Melodies (Argentina, Uruguay, Brazil).

Albert Abad

Màsters en música clàssica i en Jazz i música moderna en el conservatori superior del Liceu i en l'ESMUC respectivament, amb més de 15 anys d'experiència docent en escoles i conservatoris.
A nivel profesional ha compartit escenaris com el Palau de la música, l'Auditori de Barcelona, la Sala Apolo, El teatre Grec, El teatre Condal, El teatre Tivoli, la Sala Barts d'entre altres arreu de Catalunya amb alguns dels musics més destacats de l'escena catalana. A més ha estat membre d'Afro Blue, de la Barcelona Jazz Orquestra del grup de dixy Men in Swing i de les bandes dels musicals Flor de Nit, Fun Home, Ciutat de Gespa i Cantando Bajo la Lluvia.

Es professor de saxo, clarinet i grup instrumental a El Musical des de l'any 2016.

Laia Badosa

Nascuda a Arenys de Mar, ha cursat el Postgrau en Música, moviment i creativitat i el Certificat Dalcroze a "El Musical " de Bellaterra . Té el Màster en Musicoteràpia (UB) i Grau Superior de Música (Conservatori Badalona). Actualment treballa com a educadora musical i professora de piano amb nens i nenes en un espai i projecte propi a Arenys.

Persona inquieta i creativa, ha publicat recentment el xxx

INFORMACIÓ PRÀCTICA DELS CASALS


Edats: De 4 a 10 anys (alumnes que han fet enguany P3 a 4rt de Primària)

Horari: de 9:00 a 14:00 (8:30 acollida pels que ho necessitin)

Preu: 107€ la setmana (5 dies).


Activitats: Tallers instrumentals (col·lectives i orquestra) - Tallers plàstics i de construcció - Cançons i contes - Música i moviment - Jocs d'aigua


Temes segons la setmana:

- Setmana 1 --- La volta al mon en 5 dies: Viatge musical per les diferents cultures

- Setmana 2 --- Uke estiu! Mou-te, canta i toca l'ukelele!


Observacions:

- Aquests casals artístics estan pensats per nens i nenes que toquen l'instrument o que s'hi volen iniciar.

- Els grups es faran per edats i si no tenim prous nens d'una mateixa edat us avisariem.


Cal portar: 2 Esmorzars - Bata per manualitats - Roba còmoda - Banyador, tovallola i xancletes pels jocs d'aigua (i una muda de recanvi)


Formes de pagament:

- En efectiu al moment de fer la inscripció a la Secretaria del Musical

- Ingrés al nº de c.c. Banc Sabadell ES49-0081-0432-06-0001039514


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - 93 580 42 46