trip naar Amsterdam

reisen

Beschrijving

de Bed and Breakfast ligt in een rustige en pittoreske woonwijk, in het noordelijke deel van Amsterdam.


Het huis wordt geconfronteerd met de Noorderpark en is gebouwd in 1934. De studio is romantisch ingericht in art deco stijl, met oog voor detail. In onze Bed and Breakfast u bent volledig onafhankelijk en autonoom.

U heeft uw eigen ingang, die is uitgerust met een kleine keuken, een eigen luxe badkamer en een grote prive-tuin. Het tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en de kaptafel zijn van 1931. Er is een plasma-tv en draadloos internet in de studio, een babybedje en een slaapbank (140 x 200 cm) zijn ook beschikbaar.

Aan de voorzijde van het huis, kunt u uw auto gratis parkeren, die uniek is in Amsterdam! Huisdieren zijn van harte welkom! Tegenover het huis is een park en een bos 'Vliegenbos' is op een 2 minuten lopen.
Amsterdam Centraal Station ligt op 15 minuten reizen met de bus of fiets / ferry. Noorderpark bed and breakfast is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken met auto, openbaar vervoer en de bus is slechts vijf minuten naar het Centraal Station en alle tram, bus en metro. Gratis parkeren bij de deur. We hebben plaats voor kinderen en het kraambed. En u kunt uw onafhankelijkheid met een eigen ingang en een eigen keuken.

Thursday, May 2nd 2013 at 9pm

Appartement – Leeuwarderweg, 1025RW Amsterdam, Nederland


PrijzenPrijs voor >2 gasten:€ 42 extra per gast/nacht*prijzen gebaseerd op 2 gasten