TRANSCEDEREA KARMEI FAMILIEI

Calatorie interioara in vederea intelegerii karmei familiei

Va invit la o calatorie interioara de constientizare, de detasare si de integrare a karmei familiei

Cu ajutorul tobei samanice vom face o calatorie in interiorul Fiintei noastre. Vom constientiza ce inseamna pentru noi karma familiei si modul in care am primit-o. O sa experimentam felul in care putem s-o integram in Fiinta noastra si cum putem sa ne detasam de ea. Toate aceste fenomene se intampla la nivel experimental, in adancul Fiintei noastre.

O sa folosim in aceasta experienta ajutorul energetic al Lunii, care ne va sprijinii sa ne deschidem fiinta si sa avem acces la nivelele subconstientului, iar Focul Viu si Vesnic ne va da puterea interioara si curajul necesara pentru a accesa si de a trece prin aceste procese profunde.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii opt ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor


Cand ?

joi 22 septembriembrie ora 18.30


Unde ?

Brasov

Ne intalnim in parcarea de la Pietrele lui Solomon.

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520

Contributia voastra este pe baza de donatie. Donatia recomandata fiind de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 30 Lei.


Va imbratisez cu drag !


Zsombor

Big image