Alicia Izquierdo 3ºB

Portfolio Digital Música

Versió original

Malú - Ahora Tu

Cover By David Varas

Ahora Tú - Malu (Cover by DAVID VARAS)

Diferencies entre els dos videos

En aquestos dos videos n´hi ha divereses diferencies:

1ª- La versió original es cantada per una xica i la cover per un xic.

2ª-Malú posa més entusiasme al cantar que el xic.

3ª-El xic de la cover no arriba tan agut com la cantant famosa en certes parts de la cançó.

4ª-A Malú li acompañen certs instruments alhora que canta, en canvi al xic no, el canta amb l´acompañament de música grabada.

5ª-La cantant de la versió original fa més moviments amb les mans mentres canta que el xic de la cover.

Vida de Elvis Presley

Era fill de Vernon Presley i de Gladys Love Smith.

Aquest, tenia un germà bessó que va morir el dia del part (35 minuts abans de que Elvis nasquera).

Elvis va tindre una infancia molt dura i molt difícil a Tupelo (Missisipi), tenía problemes escolars i de més, fins que després de moltes vicissituds, els seus pares i ell es van mudar a un altre lloc anomenat Memphis, on van trobar certa estabilitat económica.

El pare de Elvis era un gandul i una persona despreocupada, al contrari que sa mare (encara que la seua aficció era la beguda).

Quan va complir onze anys els seus pares li van regalar una guitarra, i desde ese moment estava a totes hores tocant-la i anara on anara sempre portava la guitarra. Quan per fi Elvis va aconseguir un treball relacionat amb la música, sa mare li va fer deixar-ho pèr que això estava afectant els seus estudis.

Amb 19 anys va gravar un disc com a regal per a la seua mare ja que era el seu aniversari. Temps després va tornar a gravar un altre disc però aquesta volta amb més cançons que l´anterior. Sam Philips, el propietari de sun records va escoltar la música que feia Elvis i li va agradar moltísim, per tant va decidir contratar-ho per a gravar un disc que tindria molt de éxit a Memphis.

Elvis va crear una de les imatges més clàssiques del rock and roll quan va versionar la cançó "That is all Right Mama" cançó que cuan va posar en antena el 8 de juliol de 1954 va causar una furor d´audiencia. El artista va acabar abandonant el gènere 17 messos després per a poder dedicarse a altres ritmes més sofisticats.

La fama que va anar prenent a Memphis va fer que es fixara en ell el coronel Tom Parker que a finals del 1955 va organitzar el seu trasllat a la discogràfica RCA pagant-li 35.000 dòlars i un cadillac. Seria el seu manager durant molts anys.

Big image
Elvis Presley - Always On My Mind

Treball tema 3

Jingle (anunci de nocilla)

Anunci nocilla del 1980
Spot - Nocilla - Hombres fuertes 3

Musica incidental (anunci de Desigual)

Anunci de "Desigual" del 2015
Anuncio Desigual Christmas 2015 - Navidad

Sintonia (hay una cosa que te quiero decir)

sintonia de "Hay una cosa que te quiero decir"
Creacion cabecera Hay una cosa que te quiero decir