Zaposli se

Dodji da radimo zajedno..:D

Big image

Dodji da radimo zajedno

Kazes nema posla?Nije istina posla ima samo je pitanje da li zelis da radis?

Nudim ti da dodjes da radimo zajedno i gradimo nas tim. Da RADIMO I ZARADIMO!

Iskustvo ti nije potrebno, obuka je obezbedjena, datoteke za ucenje kao i online webinari su tu da nam pomognu sa radom.... Probaj, i ja sam probala i nisam se pokajala. Pridruzi mi se.

Prijavi se

Prijavi se da radimo zajedno..:D

Uputstvo za početne korake u SFI kompaniji

Vise o meni

Dobar dan,

Ja sam Aleksandra Antonijevic ,majka sam dvoje male dece i trenutno sam na porodiljskom. Ovim poslom se bavim od nedavno i radim ga sa ljubavlju. Zao mi je zato sto nisam ranije pocela da se bavim ovim jer bi imala vece uspehe a samim tim i vece ciljeve. Ukoliko zelite vise da saznate o poslu procitajte dalje, a ja sam uvek tu kao vas sponzor u svakom trenutku mi se obratiti za bilo kakvu pomoc. PozdravVISE O POSLU


Ovako, nas posao je reklamiranje proizvoda i prodaja, reklamiranje aukcija, dovodjenje novih kupaca kao i stvaranje tima,sto nam je najbitnije.. Svaki mesec treba da skupimo po 1500 vp tj versa poena tako se zovu da bi potvrdili status,e sad zavisi kako se ko postavi prema poslu, koliko je ko spreman da radi uci, ulozi vreme.... Ovo nije klasican posao da klikces po tabovima i zaradjujes, toga ovde nema, ovo je klasican biznis. Znaci koliko radis toliko i zaradis, a moze mnogo da se zaradi. Znaci prvo malo obuke, prikupljanje clanova i polako krece i zarada. Ko zaista shvati ozbiljno ovaj posao moze dosta da napreduje i zaradi.

Postoji nacin samo ukoliko zelite da radite i ucite...

Samo da naglasim ovo nije jedna od onih kompanija koje obecavaju sve i svasta a na kraju ne dobijete nista... ne ovo je stvaran posao i onaj ko radi zaista i zaradi...

Sto se tice iskustva u ovakvim i slicnim poslovima vam nije potrebno jer cemo vas sve nauciti samo je pitanje da li vi to zelite?

Kontakt

Ja nisam robot ja zaista postojim. Kontaktiraj me putem facebooka ili maila da ti pomognem i naucim te da radis i zaradjujes.
Toni Braxton - Un-Break My Heart