GOAL MAPPING med Brian Mayne

Vinnare Sätter upp Mål - Gör du?

Få tips, råd & kunskap från en av världes bästa på området!

ANMÄL DIG HÄR: http://simplesignup.se/event/18031


Goalmapping seminarie med Brian Mayne, en av Englands mest ansedda föreläsare kommer till Helsingborg!
Detta är en unik möjlighet att komma och lyssna på en av världens främsta auktoriteter i områden målsättning och målstyrning.

Oavsett vilket område du vill utvecklas inom (relationer, karriär, hälsa, familj, mental energi etc) så kan Goalmapping hjälpa dig att uppnå det.

Att sätta mål är en naturlig funktion i hjärnan. Att fatta ett beslut utlöser en undermedveten process som förvandlar beslutet till handling. Att lära sig de effektivaste metoderna för att hitta och sätta upp rätt mål är en väsentlig förutsättning för att nå framgång, oavsett om det gäller för dig som person, en grupp eller en organisation.

Engelsmannen Brian Mayne har utvecklat metoden Goalmapping. Seminariet väver samman en kombination av vetenskapligt bevisad teori om hur hjärnan fungerar, moderna tekniker för inlärning och framgångsprinciper i ett holistiskt system som tilltalar alla.

Traditionella metoder för målsättningsarbete fokuserar oftast på vänster hjärnhalva som t.ex. ord och upprepningar. Goalmapping å andra sidan utgörs av både ord och bilder, vilket aktiverar den vänstra såväl som den högra hjärnhalvan. Det är det som gör Goalmappning så effektivt.

Goalmapping är ett unikt och mångsidigt verktyg. Det kan användas på en mängd olika sätt för att uppnå olika syften. Över 2,5 miljoner människor har nu använt sig av tekniken. Stora företag som t.ex. Microsoft, Dell och British Telecom använder det som ett strategiskt verktyg för att göra medarbetarna delaktiga i målarbetet, men det fungerar lika effektivt på individnivå.

Pris: Endast 200:- + moms (250:-)
OBS! Anmäl er snabbt då det är mycket begränsat med plaster!!

För frågor, skicka mail på ronny@fysisk.se

Arrangör: Speakersclub i samarbete med Fysisk AB


Det finns också möjlighet att lyssna på honom i Århus den 6/2 och den 7/2 i Köpenhamn.

OBS!ENDA BESÖKET I SVERIGE!