HELP & STEUN ACE/SHIN !!!

Home made (cup)cakes ten voordele van ACE/SHIN !!!

Noodoproep !


ACE staat voor 'Animal Care Espana', in België ook bekend als SHIN (Spaanse Honden In Nood). ACE zet zich in tegen het mishandelen en doden van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden in Zuid-Spanje.
Fabienne, de oprichtster van ACE, wordt de laatste jaren enorm tegengewerkt gezien zij de wantoestanden in de dodingstations publiekelijk maakt en aanklaagt. Dodingstations zijn door de overheid aangesteld om de zogezegde overlast van honden op te lossen. Honden worden hier i...n erbarmelijke omstandigheden gehouden en wekelijks afgemaakt.


ACE kreeg vandaag inspectie en men eist dat binnen de 30 dagen een lijst van 25 punten in orde gemaakt wordt. Zoniet wordt de refugio, waar ACE de laatste 15 jaar reeds 17000 honden opving en naar hun gouden mand overvloog, gesloten en worden alle honden die er momenteel verblijven, afgemaakt. Op deze manier is het lot van alle Spaanse honden bezegeld en verdwijnt voor hun het laatste sprankeltje hoop op een beter leven.

Gezien de laatste ontwikkelingen na de inspectie, heeft ACE uiteraard nood aan geld, materiaal en werkkrachten om dit alles tegen een bijna onhaalbare deadline in orde te krijgen.

Iedere euro en elk paar helpende handen telt!


Zoals de meeste weten, heb ik er dit jaar zelf voor het eerst gewerkt als vrijwilliger en heb ik er van bij mijn aankomst tot mijn vertrek zoveel liefde en voldoening gekregen dat dit beslist niet iets éénmalig was. Deze organisatie ligt me dan ook nauw aan het hart dat ik na dit vreselijke nieuws beslist heb binnen enkele weken terug te keren als vrijwilliger en mee de handen uit de mouwen te steken en de opgehaalde donaties persoonlijk te kunnen overhandigen!


Kunnen de Spaanse zwerfhonden ook op jouw steun rekenen?

Elke financiële steun, hoe groot of hoe klein ook, is broodnodig en wordt zeer geapprecieerd! De bijdragen gaan 100% naar de verbouwingen en zijn ter behoud van deze organisatie!

Zij die ons willen steunen kunnen naast giften ook onze yummie home-made cakejes kopen aan € 1,5/stuk of gewoon eeen heerlijke, grote cake bestellen aan

€ 5

Laat jullie groot dierenhart spreken en bestellen maar! Bel me, schrijf me & ik kom de bestelling persoonlijk brengen!

Valerie : 0495 83 00 99


LET OP, er is geen tijd te verliezen, ik vertrek op 12/05/15 - Bestellen kan tem 9/05/15, !!!


Meer info over de organisatie op www.ace-charity.org