Dyman Associates Insurance Group

Big image

Dyman Associates Insurance Group: Mitkä Ovat Parhaat Maat Maailmassa Vanheta?

Eläkkeet ja etuudet, vaihtelevat suuresti eri puolilla maailmaa samoin kuin ihmisten käsitykset onnensa

Australia

Australian tunnetusti sokkeloinen $ 150 miljardiin (£ 75.8bn) hyvinvointijärjestelmän viime viikolla tehtiin merkittävä tarkastelun, joka olennaisesti suositteli peruskorjaus. Kuitenkin Commonwealth rahoittama vanhuuseläke oli näkyvästi poissa.


Poliittisesti herkkä aihe, se ei ollut soveltamisalaa asettamat konservatiivinen Abbott hallitus, vaikka se on suurin ja kallein osa Australian sosiaalisen security.Australians elävät ja työskentelevät pidempään. Vuoteen 2013 määrä australialaiset 65-vuotiaiden ja yli oli kasvanut 533000 alkaen viisi vuotta aikaisemmin, ja 17% ihmisistä 45-vuotiaista vanhemmat odotetaan toimivan yli 70 vuotta.


Vuonna 2012-13, yli puolet kaikista eläkkeelle miehiä ja neljännes eläkkeellä naisten nimetty hallituksen eläke / vähennys niiden pääasiallinen tulonlähde, 45% enemmän numero, joka kertoi Australian Bureau of Statistics he vedonnut siihen, kun he ensin eläkkeellä. Superannuation maksut (9,5% palkasta myötävaikuttanut työnantaja) on ollut pakollista vuodesta 1992.


Valtion eläkkeet ovat australialaisten asukkaiden yli 65-vuotiaita (67 by 2023), jotka ovat asuneet Australiassa vähintään 10 vuotta (joitakin poikkeuksia kuten pakolaisasema) ja jotka täyttävät tulojen ja omaisuuden vaatimukset.


Vuonna 2011, joka käännetty 60% australialaiset karsinnat ikää. Ihmiset, jotka työskentelevät ohi eläkeikää voi silti saada osittaista hyötyä tai kertasuorituksena palkitsemisjärjestelmien schemes.Each viikkoa eläkkeensaajat saavat enintään maksu 776,70 dollaria (£ 392) sinkkuja, tai 585,50 dollaria (£ 296), jos olet osa pari. Maksu täydentää jopa 63,50 dollaria (£ 32,13) ​​kaksi viikkoa kattaa lääkealan korvaus, päälle Australian julkisesti rahoitetun yleispalvelun terveydenhoitoetuuksissa järjestelmästä, ja apuohjelmat korvaukset.


Jokainen valtio ja alue tarjoaa myös halpamatkailuun ja vähittäiskauppa alennuksia yli 60.


GERMANY

Ytimessä Saksan sosiaalietuuksien järjestelmä on kattava sosiaalivakuutuksen, johon useimmat työntekijät maksavat, joka sisältää terveydenhuollon tarjoamiseen, työttömyysvakuutus ja eläkevakuutus. Kun maksat kaikkiin näihin järjestelmän osat, (noin 15,5% palkasta terveydenhuollon, 3% työllisyyden vakuutus, hoitotyön vakuutukset, 2,2% tai 1,95% niille, joilla ei ole lapsia, 18,9% eläkevakuutuksen - useimmat Näiden jaettu työnantaja) sinulla on oikeus saada erilaisia ​​etuja, kuten terveydenhuollon ikäihmisille. Reseptiä ja silmälasit, joihin tätä järjestelmää niin ei tarvitse hakea erikseen, eikä niitä luokitella etuja.


Henkilö jatkaa maksavat sairausvakuutusjärjestelmän kun ne eläkettä, ellei heillä ei ole keinoja. Karkeasti ottaen eläkkeelle jäädessään, yksilöt saavat puolet tai kaksi kolmasosaa nettotuloksesta kuin eläke. Noin 85% työvoimasta on kirjoilla järjestelmään. Ei ole oikeudellisesti minimi- tai maksimi eläke.


Normaali eläkeikä kaikille jälkeen syntyneet 1964 on 67 vuotta. Naiset, jotka vievät aikaa pois saada lapsia on heidän panoksensa täydentää valtion. Mutta OECD Tällä viikolla julkaistussa raportissa osoittaa, että Saksa on laajin eläkkeen ero miesten ja naisten Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Keskimääräinen eläke saanut on noin € 1052 (£ 767,46) miesten vanhan Länsi-Saksan valtioiden, ja € 1006 (£ 733,9) niille vanhassa Itä-Saksan valtiot, kun taas naisten luvut ovat € 521 (£ 380) ja € 705 (£ 514).

Kate Connolly, Berliini


JAPAN

Noin joka neljäs japanilainen on 65 tai yli - kyseisen osuuden odotetaan nousevan yksi kolmesta vuonna 2025. Pride että elinajanodotteen Japanilaiset miehet ja naiset ovat korkeimpia maailmassa lieventää huoli miten maksaa hyvinvoinnin tulevina vuosikymmeninä, jolloin on vähemmän työikäisiä maksumiehiksi. Vuonna 2012 koko peruseläkkeen oli ¥ 786500 (£ 4342) vuodessa, 16% keskimääräisten ansioiden 4,79 miljoonaa jeniä (£ 26443) vuonna mukaan OECD: n lukujen.


Jokainen vuotiaita 20 ja 59 odotetaan ilmoittautua perus kansalliseen eläkejärjestelmään vaan ainoastaan ​​ne, jotka ovat maksettu vähintään 25 vuotta ovat oikeutettuja eläkkeeseen, kun he jäävät eläkkeelle 65. Päätoiminen yrityksen työntekijöille ja heidän puolisoilleen sisällytetään automaattisesti työeläkejärjestelmään, joka tarjoaa lisärahoitusta perustilaan eläke, verrannollinen yksilön palkkaa. Hallitus arvioi, että noin 85% Japanin työvoiman vetoa työeläkejärjestelmään. Polttoaineen korvaukset pienituloisille asukkaille leikataan noin ¥ 3 miljardia (£ 16,2) tällä tilikaudella. Ihmiset ikäinen 75 tai vanhempi tarvitsee vain olkapää 10% niiden hoitokustannuksista, ellei heillä ole korkean tulotason. Kaikki muutkin maksaa 30% kokonaiskustannuksista. Jotkut kaupungit tarjoavat kohtuuhintaisia ​​vuosittain kulkee joka mahdollistaa iäkkäille matkustajille rajattomasti matkustaa vuodessa.

Justin McCurry ja Chie Matsumoto, Tokio


Nordic countries

Toisin Ruotsissa ja Suomessa, Norjassa eläkkeet pintansa, ja köyhyys eläkeläisten todella laskee dramaattisesti, kasvusta huolimatta keskipalkat. Virallinen eläkeikä on ollut 67 sekä miesten ja naisten 1970-luvulta lähtien, mutta se on mahdollista tehdä täysi vanhuuseläke 62 ja jatkaa koko ajan, kun on erilaisia ​​vaihtoehtoja tehdä osittaisen eläkkeen. Mutta 67 on edelleen ikä, jolloin useimmat ihmiset pyrkivät eläkkeelle - ja ikää, jolloin ihmiset vammaisuuteen etuudet siirretään eläkkeitä. Norjalaiset voivat edelleen kartuttaa eläkeoikeutta, kunnes ne ovat 75. Norjan eläkejärjestelmä on siirtymävaiheessa, ja tällä hetkellä kaksi versiota ovat toiminnassa kuin vanha lopetetaan. Lähtevä yksi on etuusperusteinen koostuu kiinteämääräinen yleinen etuus, ansio-toissijaiset ja vähintään hyötyä kerroksessa lähes 50% keskimääräisten ansioiden verojen jälkeen. Se on vahvasti progressiivinen, tasavertaista johtuen suhteellisen antelias taso vähimmäisturvan ja laskeva korvaussuhde ansiosidonnaista keskimääräistä vuosipalkasta. Marginaaliveroaste eläketulo nousevat nopeasti. Työntekijä Norjassa 40 vuoden maksunsa keskipalkka voi odottaa nauttia eläkettä noin 67% edellisestä verojen jälkeen. Uusi järjestelmä on vähitellen valtaa, joka koostuu maksuperusteiseksi, plus vähintään takuueläkkeen. Maksuja tästä järjestelmästä sovelletaan elinajanodote säätö, mikä tarkoittaa, että vanhuusetuudet jokaisen uuden kohortin eläkeläisten vähennetään suhteessa Elinajan pidentyminen verrattuna vuoteen 2010. Työllisyyden ikääntyneiden on korkea Norjassa, joissa on enemmän kuin 70% ihmisistä vuotiaista 55 ja 64 vielä töissä - selvästi yli EU: n keskiarvon noin 50%.


Ruotsissa eläkkeet käytetään olla edullisemmat kuin Norjassa, mutta keskimääräinen eläke on nyt hieman yli 50% palkasta, ja sen odotetaan notkahdus tämän tason alapuolella jos elinajanodote kasvaa ja eläkeikää ei lykätä. Taattu vähimmäiseläke on noin kolmannes liikevaihdosta keskipalkasta. Eläkeläiset Ruotsissa ja Norjassa saada alennuksia julkisen liikenteen, sisäänpääsy museoihin ja tulovähenteisiä asumistuki on käytettävissä. Eläkeläiset - kuten muutkin ihmiset tarvitsevat - voi myös hakea toimeentulotukea kattamaan kertasuoritusperiaatteen ja erityistarpeita.


Dyman Associates Insurance Group of Companies