POWERDAY HELSINGBORG av Team NEXT…

med FOREVER LIVING PRODUCTS

BOKA DINA BILJETTER IDAG!

Välkommen till en eftermiddag du sent kommer att glömma!

En unik eftermiddag som ger dig kunskaper och insikter inom målsättning, entreprenörsskap, Forever unika afärskoncept och mycket mycket mer!

Dessutom kommer du att få tillfälle att träffa duktiga och inspirerande personer som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Vi har två mycket spännande föreläsningar du inte vill missa, då de båda kan ge dig kunskaper och insikter som kan påverka många delar av ditt liv!

Goal Mapping med Lena Lillièr
Lena har i många år arbetat med coaching och har dessutom en lång erfarenhet från network marketing. Lena kommer under 2h att ge dig ovärderliga verktyg om hur/varför man sätter mål, hur man jobbar med sina mål samt når dem! Detta gör Lena genom verktyget Goal Mapping som är en i Sverige okänd teknik men som verkligen skapar resultat!

När du lärt dig systemet så jobbar det för dig
Manager Jenny Laismark
Jenny har på kort tid byggt framgång med Forever! Under tiden Jenny tillbringade 3 månader på semester växte hennes business rejält och hon gick från Supervisor till Manager liggandes på stranden!
Hur detta gick till samt en massa tips och råd hur du kan skapa samma framgång kommer Jenny att dela med sig.
Jobba rätt och låt din business växa utan dej!

Arrangemanget är öppet för oberoende distributörer i Forever Living Products men även öppet personer som vill lyssna på inspirerande föreläsningar och ta del av Forever unika affärsmöjlighet.


HÄR BOKAR DU DINA BILJETTER: http://simplesignup.se/event/21053

POWERDAY HELSINGBORG av Team NEXT Generation of Leaders

Saturday, April 6th 2013 at 12-4pm

Jacob Hansens hus, Helsingborg, Sweden

Helsingborg

For more information, visit the event page on Facebook.


BILJETTER: http://simplesignup.se/event/21053