In hartje centrum Eindhoven

een heerlijke oase van rust en design

Boutique Hotel Glow - a local twinkle

Gelegen in het stralende hart van Eindhoven, is Hotel Glow een charmant en eigentijds 3*** plus boutique hotel met 40 zeer compleet uitgeruste en moderne designkamers. De combinatie van de gezellige sfeer en onze bevlogen hospitality ambassadors zullen uw gasten ervan overtuigen dat zij zichzelf echt even thuis voelen in onze lichtstad.

Nooit meer teveel betalen voor een ontbijt...
Sinds 1 september kunnen uw gasten de meest belangrijke maaltijden van de dag zelf uit onze unieke Glow Wall samenstellen. In samenwerking met Sanday's hebben wij een muur van minibars gevuld met heerlijke salades, sandwiches, snacks, smoothies, dranken en andere producten die allen dagelijks vers gemaakt zijn met alleen het beste wat Moeder Natuur te bieden heeft.

Ervaar het zelf met nog eens 10% korting extra
Bezoek onze nieuwe website en reserveer een kamer met nog eens 10% korting op de best beschikbare prijs. Voer PROMO10 in bij de promotiecode en de korting wordt automatisch berekend. Deze actie is te reserveren tot 30 september 2013.

Graag ontvangen wij uw gasten in ons gezellige design hotel aan de Keizersgracht in Eindhoven. Voor meer informatie of het maken van speciale prijsafspraken kunt u contact met ons opnemen op 040 - 78 200 78. Wij laten u en uw gasten graag 'gloeien van geluk'!

Met gastvrije groet,

Ingmar Sloothaak
Directeur
(e) i.sloothaak@hotelglow.nl


Gooische vrouwen van het Zuiden

Organiseer het vrijgezellenfeest voor je beste vriendin in Eindhoven! Verwen de toekomstige bruid met een leuk, exclusief en gezellig vrijgezellenfeest in de leukste winkelstad van het Zuiden. Bespaar haar de verkleedpartijtjes en ervaar samen het luxe leven van Cheryl, Claire, Willemijn en Anouk zelf [...] lees verder


Welcome to Boutique Hotel Glow Eindhoven - a local twinkle